4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sopotnici, zdá se pomohlo minulé kolo...


Branky


0

Domácím se po minulém kole v Rybníku, kdy vyrovnali pět minut po dvanácté, zdá se vrací sebevědomí. Doma to už byla ta stará dobrá Sopotnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím.

Domácí chtěli konečně před svými věrnými fanoušky zabodovat a předvést fotbal, který určitě umí a nezapoměli ho. Hosté přijeli bez svého kanonýra Švercla a tak to měli o to těžší. Běží 19. minuta a centr domácích pohotově uklízí do sítě Kubišta 1:0. Domácím branka pomáhá a v 25. minutě ukazuje své sebevědomí domácí Beneš, který napřahuje z 20 metrů a trefuje přesně.

Hosté mají šance, ale tentokrát je neproměńují a tak domácí do konce první půle hlídají svůj dvoubrankový náskok. Končí první poločas a domácí jsou v dobrém rozpoložení.

Domácí se dočkali a výhru si zasloužili.

Hosté vstupují do druhé půle s vidinou, že zápas zdramatizují. Jejich snaha dostává trhlinu v 50. minutě, kdy centr do pokutového území nachází hlavu domácího Koupila a ten trefuje na 3:0. Domácím se podařilo jít do vedení a když se k tomu přidal brankář Martinec, který svými jistými zákroky svůj tým podržel, vítězství se rýsovalo v reálných obrysech.

To ještě podpořil svou individuální akcí Kubišta, který zpečetil vítězství domácích na 4:0. Branka Lukáše Hampla v 90. minutě minulého zápasu v Rybníku se zdá jako správný impuls k nakopnutí Sopotnického mužstva k lepším zítřkům.



Ohlasy k zápasu


Sopotnice
Diblík-funkcionář: Jsme rádi, že jsme konečně vyhráli a to ještě s čistým kontem, což nás těší dvojnásob.




Sestavy


Sopotnice
J. Martinec [-] - V. Peterka [-] , L. Koupil [-] (71. J. Šebrle [-] ) , P. Pánik [-] - D. Macek [-] , P. Jariš [-] - O. Voleský [-] , M. Stárek [-] (66. R. Kalousek [-] ) , M. Mašanský [-] - M. Beneš [-] , J. Kubišta [-]

Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - L. Wendl [-] - P. Novák [-] , P. Bárta [-] , Z. Vacek [-] , L. Zastoupil [-] , P. Čejka [-] , L. Brabec [-] , M. Ryšavý [-] , J. Řehák [-] , K. Vašátko [-]

ŽK: 55. M. Stárek , 64. P. Jariš - 37. M. Ryšavý , 50. L. Wendl .
Místo: Sopotnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HEJL Jan, RICHTR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.