Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíchlinek odmítl první místo v tabulce.


Branky


0

Domácí se mohli dostat do vedení v soutěži, po zaváhání Těchonína doma s Rudolticemi. Ale nepovedený výkon jim to nedovolil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poločas vyhráli.

Domácí zápas začali s vědomím, vidiny prvního místa. To jim zřejmě svazovalo nohy a tak hosté se v 9. minutě po střele zpoza vápna dostávají do vedení, srřelcem je Tomáš Matějíček. Běží 18. minuta a hraniční situace, domácí se domnívali, že se jedná o ofsajd. Rozhodčí byl jiného názoru a tak Zastoupil posílá hosty do vedení 2:0.

Pro domácí nešťastný začátek, ale ve 20. minutě se ze skrumáže trefuje domácí Marcel Pánik a snižuje na 1:2. Domácím to dodalo sebevědomí, ale brankář hostí Wendl byl vždy na správném místě. Domácí neproměnili čtyři jasné brankové příležitosti a tak se do šaten šlo za stavu 1:2.

Hosté překvapení dokonali.

Domácím se vstup do druhé půle nepodařil, místo tlaku znovu po chybě inkasují a hosty posílá do dvoubrankového vedení Junek Jan. V 54. minutě se ve skrumáži trefuje znovu Junek a hosté jdou do pohodlného vedení 4:1. 

Po této brance se domácí snažili dostat na dostřel, ale jejich snahy končili na pozorné obraně a výborném brankáři hostí Wendlovi. V 73. minutě fauluje hostující obrana domácího hráče a z penalty se nemýlí domácí Pánik a snižuje na 2:4. Tlak, který domácí vytvořili byl enormní a hosté se měli vzadu co ohánět. Žíchlinek se do dalších šancí nedostal a tak hosté vezou překvapivou výhru do Dobrouče.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Žichlínek
Milan Schembera-trenér: Dnes nám v zápase moc věcí nevyšlo a tak hosté, kteří hráli dobře na brejky si domů vezou všechny body. Mohli jsme se dostat do čela soutěže, ale výkon dnes nebyl dobrý a tak se musíme snažit příště zlepšit.




Sestavy


Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - M. Štarman [-] (51. M. Řehák [-] ) , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] (51. J. Krejčiřík [-] ) , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] (87. M. Tareš [-] ) , J. Ptáček [-] (71. J. Vondráček [-] ) , M. Černý [-] , L. Vaníček [-] , L. Jelínek [-] (71. D. Valenta [-] ) , M. Pánik [-]

Dolní Dobrouč
L. Wendl [-] - T. Matějíček [-] , P. Bárta [-] , L. Zastoupil [-] (84. V. Kubíček [-] ) , M. Švec [-] (90. Z. Vacek [-] ) , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , J. Kalát [-] (90. J. Matějíček [-] ) , J. Řehák [-] , P. Novák [-] (46. J. Junek [-] ) , K. Falta [-]

ŽK: 64. J. Šenkýř - 71. L. Brabec .
Místo: Žichlínek. Počet diváků: 120. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - NAJMAN David, ROPEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.