4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání sousedů v tabulce.


Branky


13. S. Kolář , 39. L. Hůlka (p.) , 64. L. Hůlka , 79. M. Kareš
0

Domácí doma moc nevyhrávají, tentokrát tomu bylo jinak. Odnesl to tým z Červené Vody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rybník od počátku lepší.

Domácí tým na svém trávníku moc bodů nezískal, ale zápas z Červenou Vodou ho zastihl v dobrém rozpoložení a hned od úvodního hvizdu bylo jasné kdo bude na hřišti králem. První trefa domácích přišla ve 13. minutě. Felcman zatáhl míč a nacentroval pod sebe, kde si věděl rady Kolář a domácí vedli 1:0.

Rybník po brance i nadále určoval tempo a hosté se jen bránili, což vzhledem k omlazené sestavě bylo po pár minutách zápasu všem jasné. Rybník se tlačil do útoku i v deseti lidech a bylo jen otázkou času, kjdy padne další branka. Po dvou nastřelených tyčích se domácí dočkali. 

Běží 39. minuta a ve vápně je faulován domácí Škrob a penaltu s jistotou proměňuje Hůlka 2:0. Poločas končí a stav jaký je, je pro hosty ještě dobrý.

Druhá půle ve stejném rytmu jako první.

Domácí si zápas opravdu užívali a hosté neměli jak konkurovat. Rybník neustále dobýval branku hostí, ale ty měli i kus štěstí v prvních patnácti minutách druhé půle. Jak se domácí snažili, chvílemi to vypadalo, že chtějí dát branku všichni. Tak v jeden okamžik se potkávají oba stopeři domácích ve vápně soupeře a z toho těží hosté, kteří jdou do brejku dva na jednoho. Bohužel pro hosty ho nezakončí tak jak by měli.

Přichází trest v podobě branky domácích, trefuje se krásnou střelou k tyči opět Hůlka. Další tyč domácích, ale dnes je to mrzet nemuselo a na konečných 4:0 dává v 79. minutě, po krásné akci Petružálek, přihrával Kolář. Zasloužená výhra domácích.



Ohlasy k zápasu


Rybník
Petráň- trenér: Jsem rád, že jsme konečně doma vyhráli. Kluci podali dobrý výkon, hosté přijeli s mladým týmem a tak jsme měli celý zápas převahu. Zvlášť bych moc pochválil našeho dorostence Leoše Klazara, předvedl výborný výkon.




Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , L. Hůlka [-] , F. Petružalek [-] (88. J. Gregar [-] ) , M. Kareš [-] - R. Beránek [-] , S. Kolář [-] (72. M. Burda [-] ) , P. Felcman [-] - M. Kareš [-] - L. Klazar [-] , M. Škrob [-] (69. M. Viščák [-] )

FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - P. Stašák [-] , O. Macek [-] - M. Bednář [-] - Š. Votoupal [-] , M. Malý [-] (65. F. Vágner [-] ) - J. Kopecký [-] , M. Hnátnický [-] , M. Opravil [-] , J. Opravil [-] (88. L. Habarta [-] ) , M. Maleček [-]

ŽK: 35. Š. Votoupal , 43. M. Maleček , 45. O. Macek .
Místo: Rybník - areál Srnov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROPEK Stanislav - ŘEHÁK Jaroslav, BIDLO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.