Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dobrouč hostila Žamberk B.


Branky


0

Uhájí domácí svou neporazitelnost před svými fanoušky. Přijel Žamberk, který v posledních zápasech hraje velmi dobře. Jak to dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelku vyhrál Žamberk.

Domácí v hodně improvizované sestavě, chybělo osm hráčů základní sestavy. Začali zápas velmi dobře, ve 3. minutě se k trestnému kopu postavil Tomáš Matějíček a z 25 metrů trefuje přesně k tyči 1:0. Hosté se předvedli v 10. minutě kdy po pěkné kombinaci dává Jakub Huška na 1:1. O deset minut později domácí bránkář kříčí mám, ale neměl a Pavel Huška pohodlně posílá hosty do vedení 1:2. 

Pěkný fotbal pokračoval dál a po úniku po pravé straně srovnává domácí Miroslav Ryšavý, který prostřeluje brankáře hostí na vzdálenější tyč 2:2. Ve 43. minutě chybuje domácí obrana a Pavel Huška opět dostává Žamberk do vedení 2:3. Divoký první poločas končí a takový gólostroj se musí nezávislému diváku určitě líbit. Domácí i v tak improvizované sestavě jsou hostujícímu týmu vyrovnaným soupeřem.

Domácí srovnali i přes znatelnou převahu hostí.

Žamberk druhou půli začal lépe a hned ve 47. minutě centr Pavla Hušky ml. trestuhodně zahazuje Třináctý Jan. Poté se dostali domácí k trestnému kopu a povedenou střelu Tomáše Matějíčka vytáhl brankář hostí Jakub Vanický na roh. V 51. minutzě centruje Jan Kalát a pohotově pod víko trefuje Jakub Řehák 3:3.

Fotbal nahoru, dolu pokračuje v 58. minutě domácí hráč netrefuje hlavou přesně a o minutu později hostující Milan Menzel sám na brankáře a míč směřující do sítě vykopává z bránkové čáry domácí obránce na roh. Další dobrá šance hostí a sám na vápně hlavou netrefuje Dominik Zecha.

Běží 63. minuta domácí Lukáš Zastoupil jde sám na brankáře hostí a ten svůj tým drží. Od 65. minuty se hostům daří zatlačit domácí tým ke své brance, ale jejich šance zůstávají nevyužity. Žamberk domácí přehrává, ale domácí brankář si se všemi pokusy poradil. A tak jdeme na penalty.

Jakub Vanický brankář hostí svému týmu vychytal bod navíc.

Penalty začal Žamberk a tři série se střelci nemýlili, potom jako první zaváhal Žamberk a domácí měli dvakrát mečbol. Ale pokaždé když musel brankář hostí chytit , tak to udělal. A nakonec se to v desáté sérii otočilo a hosté vezou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


Dolní Dobrouč
Marek Švercl-hráč: Na to, že jsme nastoupili v takové sestavě jsme odehráli dobrý zápas a bod je dobrým počinem. Škoda že jsme při penaltách neurvali bod navrch.




Sestavy


Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - S. Novák [-] , Z. Vacek [-] , T. Matějíček [-] , L. Zastoupil [-] , J. Ryšavý [-] , J. Kalát [-] , L. Brabec [-] , M. Ryšavý [-] , J. Řehák [-] , P. Čejka [-]

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Třináctý [-] , J. Molnár [-] (56. P. Chládek [-] ) , D. Zecha [-] , J. Stejskal [-] - P. Rous [-] (46. P. Huška [-] ) , J. Huška [-] , J. Kašpar [-] , V. Kočí [-] (56. M. Menzel [-] ) - P. Huška [-] , V. Vávra [-] (76. J. Pirkl [-] )

ŽK: 89. T. Matějíček - 17. P. Rous , 82. M. Menzel , 87. J. Stejskal .
Místo: Dolní Dobrouč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Habrda Miroslav - BENEŠ Petr, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.