0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 14:30

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Utkání bohaté na šance branku nepřineslo


Branky


16

Oldřišov se po nepovedeném vstupu do soutěže herně i výsledkově zvedá, což potvrdil i v zápase proti Bolaticím. Zlepšený herní projev stojí za tím, že si zvykl pravidelně bodovat a posunovat výše tabulkou. V derby si mohl připsat další výhru, ale taktéž v závěru přijít úplně o všechno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první půle nabídla festival zahozených šancí

Hosté si zkraje zápasu vypracovali slušnou příležitost Oberherrem, který nedotáhl do konce pěkný individuální výpad Víta Baránka. Na druhé straně chyběly Klingerovi centimetry, aby zužitkoval dobře kopnutý roh Gračaninem. Míč se po jeho zakončeení pouze otřel o břevno. Bolatice poté provětraly brankáře Kubného ránou kapitána Šuly. Následně Klinger spálil největší příležitost první půle, když po Rotherově nákopu trefil z ideální pozice pouze tyč. Oba týmy si ještě do poločasu vypracovaly po jedné slibné šanci. Domácí Latton mohl na zadní tyči uklízet míč do sítě, ale v poslední chvíli jej vychytal dobrý reflex brankáře Breuera. Nájezd bolatického Maršáka volal po gólu, ale taktéž brankář domácích si připsal důležitý zákrok.

 

Diváci se branek nedočkali

I ve druhém poločase nebyla nouze o šance. Hra se přelévala ze strany na stranu. Bolatický strážce klece si před utkáním dobře postavil tyče. Nejprve pokus Manderly z dálky opět rozezvučel břevno. Za pár minut se po brejku pokusil přehodit vyběhnuvšího Breuera kdo jiný než po gólech lačný Klinger, ale branka zůstala zakletá. I v tomto případě se kulatý předmět svezl na horní tyčku. Bolatice následně reklamovaly držení Víta Baránka za dres při úniku, ale nic nevyhádaly. Střelci v tomto zápase neměli dobře seštelované kopačky. Domácí Rother a Latton mířili v nadějných příležitostech pouze do prostoru mimo tyče, hostující Maršák pro změnu nedokázal ani nadvakrát propálil klubko těl či brankáře Kubného. A když se v samém závěru neujala ani obrovská tutovka bolatického Skrocha, který se mohl soupeřova brankáře zeptat, kam mu to má poslat, skončilo útočně laděné utkání bezbrankovou remízou a dělbou bodů mezi oba týmy.  

 

Oldřišov cestuje v příštím víkendu do Ostravy, když se v sobotním odpoledni pokusí urvat nějaké body trápící se Staré Bělé. Bolatice hrají až o den později a mohou se těšit na atraktivní zápas proti kvalitnímu celku z Mokrých Lazců.

Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - J. Weber [-] (81. V. Drabčík [-] ) , P. Uvíra [-] , K. Kallo [-] (65. P. Hlaváček [-] ) , T. Manderla [-] , R. Kurka [-] , D. Klinger [-] , T. Latton [-] , L. Pavlíček [-] , M. Gračanin [-] , F. Rother [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Oberherr [-] (83. Š. Pašek [-] ) , D. Maršák [-] , M. Habura [-] , V. Baránek [-] , M. Mac [-] , J. Monsberger [-] (72. D. Skroch [-] ) , J. Šula [-] , Š. Ševčík [-] (72. D. Sikora [-] ) , J. Gaida [-] , D. Pekárek [-]

ŽK: 25. J. Šula , 41. J. Oberherr .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - KLEPÁČEK Radek, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:51

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:22

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 15:31

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 08:56

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:30

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 12:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza