4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lazce si vykopaly povinné tři body


Branky


17

Ani povedená úvodní pasáž nestačila Štěpánkovicím k tomu, aby se dostaly do zápasového vedení a třeba to soupeřům notně zkomplikovaly. Střelecká nemohoucnost rychle stvrdila jejich současnou krizi, která se po další porážce na půdě favorizovaných Lazců nadále prohlubuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce šly do tříbrankového trháku

Úvod zápasu nenasvědčoval, že by si měly Štěpánkovice odvézt z lazecké půdy další nadílku, leč ve skutečnosti se tak přesně stalo. Hosté začali nebojácně a aktivní hrou dopředu favorita zaskočili. Během úvodní dvacetiminutovky se Štěpánkovicím hned třikrát nabízela slušná příležitost, aby otevřely skóre.  Nejprve Stuchlík nevyužil nájezd na bránu, když se marně snažil zakončit pod nohy brankáře Minarčíka. Vzápětí dvojice Hrbáč s Huberem pouze přeběhla nadějný centr po brejku Stuchlíka. Ani střela Hubera nevypadala marně, domácí brankář se při ní slušně zapotil. Hosté si museli sypat popel na hlavu, protože Lazce po laxním vstupu šláply na pedál a hned z první slibnější šance vytěžily vedení. Wedlichovu pumelici zpoza šestnáctky vyrazil Lefenda pouze k dobíhajícímu Galvasovi, který pohodlně dorážel míč do sítě - 1:0. Druhou trefa padla po rohu Galvase, kdy Hoza ještě neprocpal míč do brány, ale následná dorážka Poštulky si už cestu do sítě našla - 2:0. Efektivní poločas ze strany Lazců podtrhla třetí branka Galvase, který zužitkoval přihrávku Wojnara za obranu a dokonal nájezd přesným obstřelením Lefendy - 3:0.

 

 

Hosté dohrávali zápas v deseti

Štěpánkovice se navíc samy odepsaly ze hry po nesmyslném oplácení Kocura, který putoval předčasně pod sprchy. Trenér Axmann si v tu chvíli uvědomoval, že je definitivně po zápase. Domácí navíc přidali z přesilovky čtvrtý zásah. Po dalším rohu Galvase se nadvakrát dokázal střelecky prosadit Wojnar a navýšil skóre - 4:0. Lazce mohly zvítězit vyšším rozdílem, ale nájezdy Wedlicha a Pospěcha k brankám nevedly. Hosté mohli dosáhnout aspoň čestného úspěchu. Jenže přímý kop Josefuse ohrozil pouze střechu postarší stodoly. Krzisch pro změnu nedotáhl průnik do konce, když po brejku mířil jen do boční sítě. Lazce si tak připsaly očekávané tři body do tabulky a drží se v celkovém pořadí soutěže na bedně. Za to Štěpánkovice se pomalu a jistě přibližují stavu, který zažívaly i během předešlých sezón. Strašák z nepovedeného podzimu už zase klepe na dveře.

 

Mokré Lazce zajíždějí v příštím kole na druhou stranu řeky, když se v nedělním odpoledni představí na půdě Bolatic. Ve stejný čas přivítají Štěpánkovice v domácím derby nedaleké Strahovice, proti kterým jim už půjde trochu o bytí a nebytí. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (záložník): "Do utkání jsme moc dobře nevstoupili, trochu jsme to neodhadli a soupeře podcenili. Ale naštěstí jsme náš lehkovážný začátek přežili bez inkasované branky. Pak jsme za to vzali my a zápas si už naplno užívali. Pomohly nám branky, díky kterým jsme se ještě do přestávky uklidnili. Soupeř se navíc zbytečně vykartoval, takže nebylo pochyb o tom, že si zápas už v klidu pohlídáme. Vyhráli jsme zaslouženě a připsali si povinné tři body"

TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Oproti duelu s Oldřišovem mohu říci, že jsme podali podstatně lepší výkon. Konečný výsledek je pro nás až příliš krutý. Kdybychom využili aspoň jednu příležitost v úvodu zápasu, mohlo se to odvíjet úplně jinak. Ale na kdyby se nehraje. Prohráli jsme si to sami, když neumíme proměnit ani jednu ze tří tutovek. Lazce nám naopak ukázaly, jak se mají šance využívat. Jak nám dali třetí gól do poločasu, už bylo jasné, že dnes to opět nevyjde. Zbytečné vyloučení to jen podtrhlo. Bohužel jsme teď v dost hluboké krizi. Zápasem v Bělé jsme si štěstěnu vyčerpali a od té doby se to s námi veze"

Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] (85. V. Malohlava [-] ) - Z. Pospěch [-] , D. Moša [-] (78. L. Falhar [-] ) , M. Wedlich [-] , P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] (78. D. Exner [-] ) , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] (70. T. Kohoutek [-] ) , M. Hoza [-] , Z. Říman [-] , L. Poštulka [-] (70. J. Ulrich [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Dlabola [-] , M. Josefus [-] , M. Huber [-] (64. Š. Šimeček [-] ) , M. Hrbáč [-] (84. M. Kolečkář [-] ) , M. Stuchlík [-] , V. Kocur [-] , J. Machala [-] , O. Šíma [-] (71. Š. Vendelín [-] ) , R. Krzisch [-] , T. Tomíček [-]

ŽK: 16. Z. Říman , 41. Z. Pospěch , 86. J. Ulrich - 29. M. Josefus , 30. J. Machala , 54. M. Huber . ČK: 36. V. Kocur .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - HRDINA Lukáš, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:51

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:22

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 15:31

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 08:56

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:30

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 12:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích