1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.09.2024 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Píšť nestačila doma na Kozmice


Branky


13

Píšť musela po víkendovém derby s Kozmicemi spolknout další hořkou pilulku. Ambiciózní celek se zatím letos herně i výsledkově hledá a po další porážce se nemilosrdně propadá tabulkou. Střelci Píště se zatím v probíhající sezóně ještě naplno neprobudili.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť udeřila v závěru poločasu

Domácí tým vyhrál jednoznačně statistiku v držení míče, ale do vážnějších příležitostí a vyložěných šancí se skoro vůbec nedostával. Střelecké pokusy Pískaly či Štefka neměly gólové parametry. Kozmice působily zataženě, ale když už se přihlásily o slovo, dokázaly ze svých ojedinělých šancí nepříjemně zatopit. Nenápadné střely Juchelky či Ivánka musel likvidovat pozorný brankář Liška. Veterán v píšťské bráně měl navíc dobře postavené tyče, když po Juchelkově ráně zvonila spojnice břevna a tyče. Domácí Píšť udeřila v samém závěru prvního poločasu. Rohový kop Kaluži se svezl na hlavu důrazného Hudeczka, který poslal balón do sítě za bezmocného Sajdoka  - 1:0. 

Kozmice otočily skóre a slavily důležitou výhru

Kozmice ovšem zkraje druhé půle vyrovnaly. Celá akce započala přesnou Mozolovou uličkou na Juchelku, který ač se utopil ve svých kličkách, stačil ještě nabít na vyrovnání Mlýnkovi - 1:1. Píšť nadále bušila do soupeře, ale tlak zůstal zcela bez efektu. Dlouhodobě účinná zbraň Slávistů, sice dobře zahrávané standardky, tentokrát vůbec nefungovaly. K tomu navíc přišel další šok v podobě inkasované branky. Kozmický Mlýnek obral stopery o míč, potáhl kulatý nástroj k vápnu a vyčkal na správný okamžik, až si do šance naběhne Herák. Kozmický bek se po zasekávačce krásně opřel do míče a povedenou ránou pod břevno strhl vedení na stranu svého týmu - 1:2. Jak se ukázalo, byla to rozhodující trefa zápasu. Domácí vrhli všechny síly do útoku. Výsledkem soustavného tlaku byly dva pokusy Grussmanna či Foitzika, ale ani jedna střela neznamenala vážné ohrožení brány. Kozmice tak dokonale vyškolily soupeře v lekci z produktivity a připsaly si důležité tři body pro posun nahoru v tabulce.    

Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - R. Štefek [-] , M. Šec [-] , J. Piskala [-] (83. P. Moric [-] ) , J. Kaluža [-] , R. Grussmann [-] , L. Foitzik [-] (60. M. Kyselý [-] ) , J. Ondrášik [-] (70. D. Holuscha [-] ) , M. Hanus [-] , K. Hudeczek [-] , L. Jaroš [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Mokrý [-] , T. Ivánek [-] (70. G. Zvara [-] ) , L. Lesniak [-] , J. Juchelka [-] (70. L. Kalous [-] ) , D. Hruška [-] , V. Mozol [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] (70. T. Müller [-] ) , A. Herák [-] (83. J. Halfar [-] ) , Š. Kania [-]

ŽK: 5. J. Juchelka , 80. O. Sajdok .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Priesol Daniel - LEŠKO Ondřej, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích