Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2024 17:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládla Píšť


Branky


14

Derby mezi Bolaticemi a Píští, které se muselo z důvodů konání akcí na hřišti předehrával již ve čtvrtek, nabídlo pořádnou gólovou divočinu, když útoky jednoznačně předčily obrany. Přestřelku zvládli lépe Slávisté z Píště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli povedený start do zápasu

Bolatice měly skvělý vstup do gólově bohatého derby, když se hned zkraje zápasu po rohu Sikory prosadil hlavou zakončující Baránek. Sám autor brány pak dlouhým autem připravil zakončení Šamárkovi, který těsně minul brány. Píšť šlápla na plyn a v rozmezí šesti minut dokonala obrat. Nejprve si na postranní centr Šece naskočil důrazný Štefek a skóroval rovněž hlavou. Aby záhy Pískala zpracoval průnikovou přihrávku od Obrusníka a po zasekávačce prostřelil brankáře Tomíčka. Hrál se otevřený fotbal nahoru dolů. Po standardce Šuly do zdi zakončoval dorážející Sikora vedle tyče. Obrovskou příležitost na vyrovnání spálil z vápna střílející Skroch. 

Ani ve druhé půli nebyla nouze o góly

Také start druhého poločasu vyšel domácím na jedničku. Akce započala u Skrocha, který prodloužil míč na Ševčíka, jehož přízemní centr vyrazil gólman Chvěja pouze k Šamárkovi, který měl snadnou práci. Jenže Píšť za pár minut opět udeřila. Kyselý posadil dobře kopnutý roh na hlavu Hudeczka, který vrátil hostům zpět vedení. Po nájezdu Šece mohli jít hosté poprvé v zápase do dvoubrankového trháku, leč rychlonohý forvard nedotáhl nájezd do zdárného konce. Jeho tým za to pykal další vyrovnávací brankou z nájezdu a blafáku Šamárka. Už to bylo takové zápasové pravidlo, že hostí záhy na to opět udeřili. Svůj třetí nájezd v zápase dokázal tentokrát sprintér Šec dotáhnout do zdárného konce. Na tuto branku už domácí odpovědět nedokázali. Hosté si náskok udrželi a v samém závěru přidali pojistku z brejkového přečíslení, když se snad až napočtvrté prosadil dorážející Pískala. Bláznivý zápas hraný v úmorném horku skončil hokejovým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra):

TJ Slavia Píšť
Martin Hanus (trenér):



Sestavy


FK Bolatice
M. Tomíček [-] - D. Maršák [-] (77. M. Obrusník [-] ) , Š. Ševčík [-] , D. Sikora [-] , J. Monsberger [-] , J. Šula [-] , D. Skroch [-] (77. M. Mac [-] ) , J. Šamárek [-] , J. Gaida [-] , R. Plaček [-] (46. D. Pekárek [-] ) , V. Baránek [-]

TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] (89. P. Moric [-] ) , M. Šec [-] , J. Piskala [-] , J. Ondrášik [-] (79. D. Holuscha [-] ) , J. Kaluža [-] , T. Obrusník [-] (84. D. Křepelka [-] ) , M. Kyselý [-] , K. Hudeczek [-] , L. Foitzik [-]

ŽK: 45. D. Maršák - 39. R. Štefek , 62. P. Žižka , 68. K. Hudeczek , 72. M. Šec , 90. L. Chvěja , 93. D. Křepelka .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - BOLEC Jakub, LOJEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Martin Hanus
Tip experta: výhra hostů

Pochopitelně věřím svému týmu, že zápas v Bolaticích zvládneme. Nebude nás čekat nic jednoduchého, Bolatice budou určitě kvalitnějším celkem než Štěpánkovice, ale přesto máme dostatečně silný tým na to, abychom zápas zvládli a odčinili ztrátu z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích