D. Klinger 52.
D. Klinger 79. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 14:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov opět na body nedosáhl


Branky


52. D. Klinger , 79. D. Klinger (p.) - 8. J. Juchelka , 29. D. Mlýnek , 67. D. Mlýnek
20

Oldřišovu zatím vstup do nové sezóny nevychází podle představ. Herně zatím tým nepropadá, ale tým doplácí na neproměňování šancí. Kozmice naopak v zápase ukázaly, jak se má správně s šancemi nakládat a uštědřili soupeři pořádnou lekci z produktivity. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí útočili, hosté skórovali

O tom, že koncovka Oldřišova prozatím nefuntuje jak má, svědčily dvě zahozené příležitosti v úvodu střetnutí s Kozmicemi. Hned zkraje mohl poslat svůj tým do vedení hlavičkující Kozelský. Po samostatném úniku ze strany měl slibnou šanci Uvíra, leč narazil na připraveného brankáře Sajdoka. Hosté udeřili ihned z první šance, kdy Hruška vyslal do úniku Juchelku, který si poradil s pomalými stopery a skóroval na vzdálenější tyč. Domácí byli i nadále aktivnějším týmem a střelami Manderly se hnali za vyrovnáním. Ale místo dorovnání skóre přišla další hrubka v obraně, kdy domácí defenzíva nechala spoustu prostoru Mlýnkovi a ten po přihrávce Hrušky pohodlně skóroval. 

Dvě trefy Klingera domácím nepomohly

Oldřišov měl nápor ze startu druhé půle. Po centru Vitoula trestuhodně zahodil svou šanci Uvíra. Z další kombinace vyprodukoval Manderla jedovku, která orazítkovala tyč. Nicméně třetí akce už vedla ke gólu. Nakrátko zahraná standardka doletěla na nekrytého Klingera, který snižoval. Kozmice sice nehrály moc libivě, ale za to velmi účelově. V době sílícího tlaku potáhl Martin Hartmann balón až do šestnáctky, kde nesobecky připravil druhou trefu Mlýnkovi. A to mohl ještě střídající Felgenträger přidat čtvrtý zásah, ale jeho pokus mu bravurně zlikvidoval brankář Oliver Hartmann. Domácím scházelo i trošku toho štěstíčka, když dalekonosná rána Gračanina rozezvučela břevno kozmické brány. Oldřišov se přeci jen dočkal kontaktní branky. Kozmický Kania zastavil průnik Štencla za cenu penaltového faulu. Jedenáctku proměnil stoper Klinger. Nicméně na víc, než jen výsledkovou korekci to bohužel nestačilo.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Petr Hlaváček (trenér):

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér):



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
O. Hartmann [-] - J. Štencel [-] , L. Pavlíček [-] (55. A. Górecki [-] ) , T. Manderla [-] , T. Latton [-] , K. Vitoul [-] (55. J. Weber [-] ) , M. Gračanin [-] (86. S. Kupka [-] ) , F. Rother [-] (76. M. Bortlík [-] ) , M. Kozelský [-] , P. Uvíra [-] (76. V. Drabčík [-] ) , D. Klinger [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Vitásek [-] (46. T. Ivánek [-] ) , Š. Kania [-] , L. Lesniak [-] , D. Hruška [-] (76. A. Herák [-] ) , L. Kalous [-] (76. T. Müller [-] ) , J. Juchelka [-] (59. A. Felgenträger [-] ) , D. Mlýnek [-] (90. J. Halfar [-] ) , M. Hartmann [-] , O. Mokrý [-] , G. Zvara [-]

ŽK: 2. K. Vitoul , 55. L. Pavlíček , 60. M. Gračanin , 80. V. Drabčík - 52. L. Lesniak , 69. Š. Kania , 81. A. Herák , 82. O. Sajdok .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MORAVEC Roman - THIEMEL Karel, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Martin Hanus
Tip experta: remíza

Oldřišov spadl z krajského přeboru. Minule prohrál, ale neviděl jsem je ještě hrát, abych měl přehled, kdo tam zůstal a kdo ne. Kozmice minulý týden také prohrály na půdě Albrechtic. Oba týmy budou chtít napravit zaváhání, ale duel nepozná vítěze.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích