3:2
(1:1)
21. J. Kuric (p.)
83. T. Skácel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov ovládl nováčkovský souboj


Branky


12. A. Sebrala , 52. A. Sebrala , 81. F. Hluchník - 21. J. Kuric (p.) , 83. T. Skácel
20

Souboj dvou nováčků letošní sezóny nabídl pohledný a útočně laděný fotbal. Ačkoliv fotbalisté Budišova předvedli sympatický výkon, na body to opět nestačilo. Dolní Benešov dokázal vstřelit o gól více a připsal si druhou výhru v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři vstřelili po jedné brance

Jako první v zápase zahrozil hostující Pizur, který zakončoval okolo pravé tyče. Domácí tým poslala po necelé čtvrthodince do vedení pěkná kombinace, kdy sehrané duo Labuda se Skrochem přichystaly snadnou úvodní trefu Sebralovi. Během následujících minut mohli domácí forvardi Labuda se Sebralou dvakrát přidat pojistku, ale z šancí se nic neurodilo. Místo toho přišla komplikace. Za faul ve vápně kopal Budišov penaltu a kanonýr Kuric pěknou ránou do šibenice srovnal skóre. Hosté hrozili z nákopů za obranu na Kurice, který do poločasu spálil dva nájezdy. 

Benešov si dokráčel pro vítězství

Další pohledné akce byly k vidění až po změně stran. Benešov pomalu a jistě přebíral otěže zápasu na své kopačky. Po jedné z akcí šel navíc do vedení. Kombinace Samsona se Skrochem vybídla uličkou do nájezdu Sebralu, který z hranice vápna prostřelil gólmana Matěje Němečka. Změna herního rozestavění domácích umožnila, že nepřehlédnutelný Joshua získal víc prostoru pro sebe a začal soupeřovu obranu pořádně zaměstnávat. V jednom z úniků mohl sám Nigérijec skórovat, ale neuspěl. Obrovskou příležitost neproměnil ani Sobek. Ovšem deset minut před koncem po pěkné individuální akci připravil Joshua snadné zakončení Hluchníkovi, na kterého zívala poloodkrytá brána. Hosté sice bleskurychle zareagovali kontaktní brankou Skácela po standardce Černocha, ale jejich sympatický výkon na body ani tentokrát nestačil. Benešov už závěr utkání ustál a uhájil své druhé vítězství na startu ligového ročníku.   

 

Dolní Benešov se v příštím kole představí v sobotu na půdě Chlebičova, nováček z Budišova hraje v neděli doma proti Ludgeřovicím.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Jaroslav Samson (trenér): "Řekl bych, že jsme byli po většinu zápasu aktivnějším týmem a měli i míč častěji na kopačkách. První poločas byl z naší strany poněkud nervózní, tak jsme změnili rozestavení o přestávce a dali větší prostor středovým hráčům. Ukázalo se to jako účinné a díky tomu ve druhém poločase měli i spoustu šancí. Konečný výsledek tomu nenapovídá, ale my mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Soupeř sice odehrál sympatický zápas, ale my byli přeci jen fotbalovější a ukázali větší kvalitu. Nicméně máme tři body, ze dvou utkání plný bodový stav, takže můžeme být zatím určitě spokojeni"

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): "V prvním poločase jsme si připravili několik slibných příležitostí, abychom dokázali skóre otočit na naší stranu. Bohužel jsme neproměňovali šance a to nás možná stálo dneska body. Ve druhém poločase byli domácí podstatně lepší, vypracovali si také spoustu šancí a na rozdíl od nás je dokázali účinně potrestat. My už pak jen korigovali skóre. Škoda, při troše štěstí jsme si odsud mohli odvézt aspoň bod"



Sestavy


FC Dolní Benešov
M. Rozsypal [-] - F. Hluchník [-] , M. Samson [-] (57. T. Kaluža [-] ) , R. Keller [-] , M. Tchuř [-] - N. Gajdečka [-] (57. J. Komárek [-] ) , D. Skroch [-] , O. Joshua [-] , M. Večerek [-] - A. Sebrala [-] (57. D. Sobek [-] ) , F. Labuda [-] -

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , D. Chung [-] (78. J. Dvořák [-] ) , E. Levák [-] , M. Kadlec [-] (62. A. Levák [-] ) , J. Němeček [-] , T. Černoch [-] , J. Vondrouš [-] (78. D. Huťa [-] ) , T. Skácel [-] , L. Chudý [-] (33. M. Marek [-] )

ŽK: 20. M. Rozsypal .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - CHLEBOVSKÝ Bohumír, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Martin Hanus
Tip experta: výhra domácích

Tady moc nevím, co od týmů čekat. Oba jsou letos nováčky soutěže a ani o jednom zatím nemám moc informací. Netuším, kolik hráčů zůstalo v Benešově, ale asi jim někdo se zkušenostmi z kraje určitě zůstal. Tak i proto věřím více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích