0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice doma prohrály nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


20

Na půdu SLavonic vyjížděl Suchdol nad Lužnicí. Domácí celek první zápas prohrál, a tak chtěl svoje počínání napravit před domácím publikem. Na druhou stranu Suchdol chtěl potvrdit svojí výhru proti rezervě Třeboně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Hosté předváděli rychlý a fyzicky náročný fotbal a byli více na míči, ale obrana domácích fungovala skvěle a nepustila je do vyložených šancí. Slavoničtí měli taktéž několik možností skórovat, nicméně v prvním dějství branka nepladla.

Koncovka domácím nevyšla

V 53. minutě se prosadil krásnou střelou po zemi hráč Pavel Špale, jenž poslal hosty do vedení 0:1 . Poté Slavoničtí otevřeli hru a tlačili se do zakončení, vytvářeli si mnoho šancí, ale chybělo jim štěstí v koncovce. Navzdory bojovnému výkonu domácí nedokázali skóre vyrovnat a body tak putují do Suchdola.

Špale



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): "Po nevydařeném utkání ve Stráži jsme na začátku tohoto zápasu byli nervózní a bojácní, kazili jsme hodně přihrávek. Přesto jsme soupeře téměř do ničeho nepustili a sami jsme měli šance na skórování, které jsme bohužel, stejně jako další čtyři gólovky ve druhém poločase, nevyužili. Po inkasované brance jsme hru více vysunuli, byli jsme více na balónu a dostávali se do zakončení. Přinutili jsme soupeře k chybám, přestal být dominantní a zápas se vyrovnal. Hrál se pohledný fotbal na obou stranách, který bavil všechny. Mrzí mě, že jsme neproměnili vypracované šance. Proti tak kvalitnímu soupeři si vypracovat pět gólových příležitostí a ani jednu neproměnit je prostě špatně. Je to pro nás další lekce z produktivity. I přes prohru musím hráče pochválit, protože na rozdíl od prvního zápasu podali kvalitní fotbalový výkon. Děkujeme všem fanouškům za podporu a těšíme se na další utkání! "




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - J. Anděl [-] (75. M. Jahoda [-] ) , V. Vlk [-] , F. Žampa [-] , T. Lukš [-] (46. P. Panzer [-] ) , M. Jindrák [-] , M. Balík [-] , D. Nevrkla [-] , P. Lukš [-] (80. M. Přibyl [-] ) , M. Karpíšek [-] , P. Marhoun [-] (85. T. Suchan [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] (75. K. Trmal [-] ) , D. Čáp [-] (83. P. Vacek [-] ) , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , D. Trmal [-] , M. Heřman [-] , L. Novotný [-] (54. M. Durek [-] ) , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] , R. Fučík [-] (63. I. Chemerys [-] )

ŽK: 43. J. Anděl , 71. P. Lukš , 72. M. Balík - 30. A. Arenberger , 58. M. Heřman , 89. D. Trmal , 92. P. Špale .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zabilka Luboš - NOVÁK Roman, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Novák

Expert: Jakub Šára (FK Studená)
Tip experta: remíza

Opět velmi vyrovnaný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů