Dokopná bude opět obrovská věc, máme super partu a pár individualit, které za to umí vzít, říká hráč 26. kola Filip Ardamica

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Filip Ardamica, který hájí barvy Ševětína. Filip se do Ševětína vrátil na jaře z Rakouska a od té doby pravidelně tuží střed hřistě. V rozhovoru se dozvíte jaký byl Filipův fotbalový vzor, na jaké pozici se cítí nejlépe či jak se těší na dokopnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den Filipe, vítáme vás u rozhovoru k anketě HRÁČ KOLA.
Dobrý den, jako první bych chtěl poděkovat všem co pro mě hlasovali a podpořili mě, ať to je přítelkyně, spoluhráči nebo kdokoliv jiný.
Proti Buku jste jednou skóroval a přispěl tak k výhře 3:1, jaký to byl zápas?
Zápas s Bukem byl od začátku vyrovnaný, soupeř se dostal do vedení po námi tečované střele, ale ve druhém poločase soupeři došla šťáva a my jsme je přehráli.
Jak byste ohodnotil utkání z týmového pohledu?
Z týmového pohledu ten zápas vnímám povedeně, jak jsem psal, první poločas byl vyrovnaný, ale v druhém poločase jsme dostali zápas pod kontrolu a tak jsme mohli dát šanci dvěma debutantům, kteří jsou věkem ještě mladší dorostenci.
V jaké pozici na hřišti se cítíte nejlépe a jaké jsou vaše silné stránky?
Já jsem už od žáků byl zvyklý nastupovat na levé obraně, po přesunu do Rakouska jsem začal posty střídat, takže teď jsem zakotvil na střední záloze, ale na levé obraně máme Davida Petříka, ten tam přes sebe nikoho nepustí.
Váš tým se na konci sezóny pohybuje v klidných vodách na středu tabulky, berete to jako úspěch?
Já přišel v půlce sezóny, kdy kluci měli nahráno něco okolo 20 bodů tuším, takže si myslím, že po minulé sezóně je to dobré umístění.
Máte ještě nějaké fotbalové plány a cíle?
Fotbalové cíle asi žádné už nemám, teď už začne spíše přemýšlení co s fotbalem dál.
Kdo je váš fotbalový vzor a proč?
Od mala byl můj vzor Fernando Torres, asi se mi líbilo, kolik v Liverpoolu dával gólů, chtěl jsem je taky dávat, ale pak jsem skončil v obraně.
Co rád děláte ve volném čase kromě fotbalu?
Rád trávím čas s přítelkyni nebo zajdu s klukama na pivko.
Poslední zápas sezóny hrajete ve Slavonicích, jaký to bude zápas?
Zápas ve kterém o nic nejde, co na to říct odehrát to musíme, snad vyhrajeme a zpříjemníme si dokopnou.
Po posledním zápase váš čeká dokopná, jak se na ní těšíte?
Z vlastních zkušenosti musím říct, že dokopná bude opět obrovská věc, máme super partu a par individualit, které za to umí vzít, kluci ví koho myslim.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.