M. Ďurica 2. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(1:2)

M. Ďurica 2. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 10:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Borek se dočkal výhry


Branky


2. M. Ďurica (p.) - 13. D. Kolár , 20. D. Kolár , 73. R. Horejš
17
Po třech porážkách v řadě zajížděl Borek k nováčkovi z Černého Dubu a konečně si připsal tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

RYCHLÝ NÁSTUP DOMÁCÍCH

Borek věděl, že v Dubu je malé hřiště a utkání bude hodně o soubojích. S čím ale nepočítal je, že už v první minutě budou domácí po faulu zahrávat PENALTU. Zodpovědnost na sebe vzal kapitán Milan Ďurica a s přehledem poslal domácí do vedení 1:0. Ve 13.min domácí obrana chybovala z čehož těžil David Kolár a vstřelil svůj první soutěžní gól za muže 1:1. Šance se pak střídali na obou stranách a obě mužstva drželi gólmani. Ve 20.min zahrával David Kolár rohový kop a k překvapení všech  míč poslal rovnou do brány 1:2. Chvíli na to aktivní D. Kolár pronikal do vápna a byl faulován. Rozhodčí ale penaltu nepískal. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů.

 

ZAHOZENÁ PENALTA ROZHODLA

Druhý poločas začal stejně jako první. Běžela 48.min a opět se pískala PENALTA pro domácí. M. Ďurica si vzal míč i podruhé, ale tentokráte ho Filip Moudrý vychytal. To vzalo domácím vítr z plachet a do zakončení se dostávali jen obtížně. V 62.min byl ve vápně faulován R. Horejš, ale rozhodčí opět nepískal. V 73.min po zaváhání domácího gólmana zvýšil na 1:3 Radek Horejš. To domácí zlomilo a Borek už závěr utkání zkušeně dohrál.

 

AUTOR: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Radek Horejš (hráč): Do utkání jsme nevstoupili dobře, naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat a do poločasu ještě výsledek otočit. Ani vstup do druhé půle nebyl ideální, ale Fíla v bráně nás při penaltě podržel. Třetím gólem jsme získali potřebný klid a zápas pak dovedli do vítězného konce.


Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Bartizal [-] - M. Švercl [-] , D. Přibyl [-] , P. Le [-] , P. Hošna [-] (45. J. Dědina [-] ) , F. Kapoun [-] (45. V. Welser ml. [-] ) , M. Ďurica [-] , M. Horák [-] , M. Matušek [-] , T. Tůma [-] (72. J. Vančura [-] ) , P. Kaše [-]

FK Borek
F. Moudrý [-] - - D. Kolár [-] (86. M. Farka [-] ) , M. Michal [-] , M. Leština [-] , O. Hanžl [-] (30. A. Votruba [-] ) , J. Houška [-] , D. Šťastný [-] , O. Vaník [-] , C. Legdan [-] , R. Horejš [-] , J. Endlicher [-]

ŽK: 43. M. Matušek , 75. M. Ďurica .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Ondra Milan - KŘÍŽEK Danek, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích