D. Neužil 41. (p.)
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné vyloupilo Sezimovo Ústí, Kadlec zazářil hattrickem


Branky


41. D. Neužil (p.) - 8. V. Kadlec , 14. V. Míka , 22. V. Kadlec , 89. V. Kadlec
31

Druhý soutěžní zápas, druhé domácí klání. Nováček ze Sezimova /stí tentokrát přivítal těžkého soupeře od Malše, kde Roudné v úvodním kole nadělovalo týnské Olympii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktor Kadlec

Favorit z Roudného si šel od prvních minut za vítězstvím a už po osmi minutách hry otevřeli Cepákovi svěřenci gólový účet zápasu. Míč se přívětivě odrazil směrem, kde stál ostrostřelec Viktor Kadlec, který neváhal ani minutu a parádními nůžkami poslal míč až za zády brankáře Kuníka. Na Kadlecův gól navíc o šest minut později navázal Václav Míka, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. Domácí se sice pokoušeli vzdorovat, ve 22. minutě však přišla další rána, kterou zařídil nikdo jiný, než Viktor Kadlec.

Závěr poločasu se blížil a ve 41. minutě si přišli na své i domácí. Po nešetrném zákroku Vařila totiž sudí Kaštánek nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil David Neužil. Zkušený střelec Sezimova Ústí zachoval klid, poslal brankáře Hřebejka na druhou stranu branky a střelou k pravé tyči stanovil konečný výsledek prvního poločasu. 

 

 

 

Druhý poločas už tolik gólových šancí nenabídl a vyrovnaný zápas, který se hrál spíše ve středu hřiště, zdárně mířil do svého konce. A právě v samotném závěru utkání přišla poslední gólová akce utkání, kterou Viktor Kadlec dokonal svůj první hattrick v novém ročníku krajského přeboru.

Roudné tak nakonec zvítězilo na půdě Sezimova Ústí 4:1 a připsalo si druhé vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Miroslav Jelen - hlavní trenér: Před těžkým utkáním jsme měli velké problémy se sestavou vlivem zranění a nemocí tak museli naskočit někteří hráči B týmu. Roudné od začátku utkání ukazovalo vysokou kvalitu, v 8.minutě si našel odražený balon Kadlec a nůžkami nedal brankáři Kuníkovi šanci. Ve 22. minutě jsme již prohrávali 0:3. Naštěstí se kluci nevzdali a začali jsme si tvořit šance i my. Ve 30. minutě šel sám na brankáře hostí Doubek, ale bohužel selhal. Ve 41. minutě jsme již byli odměněni za aktivitu když se po faulu na Otta prosadil z penalty Neužil. Druhý poločas se hrálo vyrovnané utkání spíše mezi vápny. Poslední gól jsme inkasovali v 89. minutě když hattrick dokonal Kadlec. Přes druhou domácí prohru musím kluky za předvedenou hru a bojovnost pochválit.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
M. Kuník [-] - M. Doubek [-] , M. Ott [-] , D. Červ [-] (89. O. Čech [-] ) , F. Kabeš [-] , D. Neužil [-] , Z. Pekař [-] , T. Staněk [-] , D. Fišer [-] , V. Brůžek [-] (67. M. Jelen [-] ) , O. Kupka [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Wohlgemuth [-] (54. D. Šrámek [-] ) , V. Kadlec [-] (89. D. Zíka [-] ) , L. Vávra [-] (78. M. Benda [-] ) , D. Vogl [-] , M. Zachař [-] , P. Vařil [-] (85. D. Cepák [-] ) , V. Míka [-] , P. Cepák [-] , M. Zach [-] , M. Vlk [-] (60. F. Navrátil [-] )

ŽK: 11. D. Fišer - 40. P. Vařil , 85. P. Cepák .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kaštánek Libor - NĚMEC Václav, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Viktor Kadlec
Tip experta: výhra hostů

I když nevím, co od tohoto zápasu čekat, jelikož Sezimovo Ústí je nováček soutěže a doufám, že kvalitní, tak věřím, že tři body si odvezeme domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Roudné je tradičně silný tým a Ústí Sezimově to poznají.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

13. 8. 2024 09:53
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů