1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týnské Olympie s Protivínem přinesl remízový výsledek


Branky


30

Po těžkém utkání na půdě roudenské Malše čekal na Týn nad Vltavou další těžký soupeř z Protivína, který v prvním kole naděloval Trhovým Svinům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez vítěze!

Domácí vyrukovali na Protivín s obrannou taktikou, která na půdě roudenské Malše přinášela v minulém kole ovoce. A i tentokrát dokázal Týn, díky své hře, nejen zachytávat hostující protiútoky, ale i sám vyrážet do útoku. Jeden takový navíc přinesl v 19. minutě i gólovou radost, když Dobal poslal do úniku Františka Vaníčka, který si poradil jak s protivínskou obranou, tak i brankářem Hanusem. Sám Vladimír Dobal mohl navíc vedení o pár minut později navýšit, jeho rána však zamířila pouze do břevna.

Ve druhé půli tak přišla řada na Protivín, který se v 58. minutě dočkal vyrovnání. Špatný důraz před domácí brankou vyústil v šanci Tadeáše Bečváře a letní protivínská posila pálila přesně až do sítě brankáře Kadlece. Čas pomalu plynul a v závěrečných minutách mohly oba týmy strhnout vedení na svojí stranu. Ani v jednom případě se však přítomní diváci branky nedočkaly.

Týnská Olympie tak nakonec v domácí premiéře získala bod, když remizovala poměrem 1:1 s Protivínem, který tak nedokázal navázat na vysoké vítězství z úvodního kola soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jan Meidl - hlavní trenér: Na soupeře jsme se připravovali s podobnou taktikou jako na Roudné, ale po dvou zbytečných ztrátách uprostřed hřiště se právě soupeř dostal do nadějných příležitostí. Pak jsme se dokázali dostávat do hry i my. Po dvou dobře zahraných rohových kopech, které gólem ještě neskončily, se nám povedla krásná akce, kdy Dobal krásnou přihrávkou vyslal Vaníčka, který utekl obraně a obešel i brankáře a šli jsme do vedení. Po pár minutách jsme si vytvořili i další příležitosti, kdy jsme mohli skóre navýšit. Hlavně Dobal, který bohužel pro nás trefil jen břevno. Ve druhé půli opět byli trochu více na balonu hosté a po našem špatném důrazu před vápnem, soupeř vyrovnal. Do konce zápasu byly zajímavé šance na obou stranách, ale bez gólu. Myslím si, že remíza byla zasloužená

FK Protivín
Václav Křišťál - předseda oddílu: Domácí vyrukovali s obrannou taktikou, zahustili svou polovinu a tam zachytávali naše útoky. Když se jim po chybě našich zadáků podařilo dát branku, byla jejich obrana ještě úpornější. My se s tím za celý zápas nevyrovnali, nedokázali jsme hru zrychlit, kombinace byly nepřesné, do zakončení jsme se téměř nedostávali. Vyrovnali jsme až ve druhé části, ale to bylo vše. Pro mne byla rozhodujícím momentem zápasu šance Kozáka, který z malého vápna nedokázal trefit zívající branku. Domácí by museli trochu otevřít hru a to by nám vyhovovalo.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
O. Kadlec [-] - V. Dobal [-] , L. Maxa [-] , M. Procházka [-] (46. J. Mezera [-] ) , R. Podhradský [-] , J. Brom [-] , L. Mravec [-] , L. Stoklasa [-] , J. Liška [-] (49. D. Maruška [-] ) , J. Hudeček [-] , F. Vaníček [-] (76. M. Pešta [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Kozák [-] (80. L. Buko [-] ) , T. Bečvář [-] , J. Vorel [-] , J. Říský [-] , V. Štěpka [-] (54. J. Rauscher [-] ) , T. Zeman [-] (88. D. Stropnický [-] ) , Z. Vorel [-] , J. Polanský [-] , J. Pícha [-] (46. G. Čibera [-] ) , M. Zach [-]

ŽK: 39. J. Liška , 66. R. Podhradský , 92. O. Kadlec - 75. J. Rauscher . ČK: 86. R. Podhradský .
Hráči zápasu: F. Vaníček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: SMOLA Martin - BOČEK Petr, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Viktor Kadlec
Tip experta: výhra hostů

Posílený Protivín si odveze domů tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Souboj blízských soupeřů skončí lépe pro domácí.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

13. 8. 2024 09:46
Těsná výhra hostů

Tip: výhra hostů