1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Divize D, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav zvládla další domácí zápas, Humpolec prohrál výsledkem 1:0!


Branky


11

Břeclav má po dvouch zápasech doma stoprocentní bilanci, Humpolec zatím venku všechno prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

Zápas začíná ve vysokém tempu, šance jsou převážně na straně Břeclavi, rozvlnit síť se jim ale dlouho nepodaří.

To se ovšem mění ve 22. minutě, kdy se po chybné hlavičce jednoho z obránců odrazí míč do vlastního vápna, kde už čeká útočník Milan Skočovský, který šanci proměňuje a dává tím gól na 1:0.

Do konce poločasu se Břeclavi podaří vytvořit ještě několik šancí, z žádné už branku ale nedají.

Druhý Poločas

Druhý poločas ovšem začíná v opačném tempu, do šancí se dostávají převážně hosté.

Všechny vytvořené šance ovšem hosté trestuhodně spálili, z všech vytvořených šancí neproměnili ani jednu. V závěru zápasu jestě podržel domácí tým fantastickým zákrokem brankář David Fibingr, který tím zachránil Břeclavi 3 body.

Ve druhém poločase se tedy nepodaří dát gól ani jednomu z celků a zápas tím končí výhrou domácích 1:0.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Radomír Víšek, trenér: Kdybychom hráli celý zápas stejně jako v prvních 45 minutách, tak gólový výsledek mohl být úplně jiný, jelikož se mi náš fotbal v prvním poločase velice líbil. Dostávali jsme se do šancí, ale ve finální části hřiště nám to nešlo, budeme na tom muset zapracovat. Z toho plyne, že jsme dali pouze jeden gól. Ve druhé půlce jsme přestali z nepochopitelných důvodů hrát, začali jsme prodávat souboje, soupeř se osmělil. Abych byl soudný, tak musím říct, že to byl spíše remízový zápas. Chvíli před koncem nás podržel brankář David Fibingr, takže ta remíza by asi byla spravedlivější, ale za výsledek jsme samozřejmě rádi. Za výhru bych vyzdvihl brankáře Fibingra a naši obrannou čtveřici, celkově to odpracovali velmi dobře. Na zápas jsme se připravovali videem, ale spíše se chceme zaměřit na sebe a zdokonalovat svůj herní styl.

AFC Humpolec
Roman Veselý, trenér: Zápas byl hodně rozdělen na poločasy, kdy si v tom prvním Břeclav vytvořila hodně šancí a šla do vedení. Ve druhém poločase byl obrázek úplně opačný; my jsme vyvinuli tlak, měli jsme také 100% šance, které jsme neproměnili. K prohře podle mě vedla kvalita na posledních 20 metrech, kdo ji má, ten vyhrává. My jsme se tam zachovali až naivně, řekl bych, díky tomu nepadl z naší strany gól. Zápasu by rozhodně slušelo více branek, šance byly na obou stranách. V první půli Břeclav a ve druhé my. Řekl bych, že ta porážka je až krutá, takže z zápasu bych nikoho nevyzdvihl.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - R. Knotek [-] (72. Š. Kristoň [-] ) , M. Kriston [-] (62. N. Havlena [-] ) , M. Skočovský [-] (83. I. Bassey [-] ) , F. Grábl [-] , M. Mikáč [-] , J. Hloch [-] , C. Hynek [-] , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-] , M. Skočovský [-]

AFC Humpolec
P. Janota [-] - O. Luňáček [-] (78. D. Maršík [-] ) , D. Homola [-] , Š. Zástěra [-] (46. F. Och [-] ) , M. Kameš [-] , M. Fila [-] (62. D. Šerý [-] ) , J. Pešek [-] (46. O. Šerý [-] ) , J. Maršík [-] , A. Savi [-] , M. Havel [-] , M. Pecha [-]

ŽK: J. Hloch , 70. M. Mikáč , 75. Š. Kristoň - 23. Š. Zástěra , 44. J. Pešek , 80. A. Savi , 91. F. Och .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOTAVA Matěj - POLÁČEK David, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích