0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

11.08.2024 17:00

2.kolo, Divize D, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zápas Žďáru se Ždírcem končí remízou 0:0!


Branky


7

Zápas skončil za remízového stavu 0:0, oba týmy mají nyní v lize 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

První poločas nám toho moc nepřinesl, šance měli hlavně domácí. Bohužel jen trefili břevno, jinak se jim nepodařilo prostřelit brankáře venkovního týmu.

Druhý Poločas

To samé se dá říct o druhém poločase. Šance měli hlavně domácí, hosté začali navíc čím dál více bránit, s výsledkem tedy nikdo nic neudělal a zápas končí remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka, trenér: Ztratili jsme dva body remízou 0:0. I přes to jsme měli šance, trefili jsme břevno, nedali jsme dva jasné góly, soupeře jsme de facto k ničemu nepustili. Prostě zbytečná ztráta dvou bodů. Z mého týmu bych nikoho nevyzdvihnul, náš celkový výkon nebyl úplně ideální, z toho důvodu jsme gól nedali. Hodně nám nevyšel první poločas, z čehož jsem zklamaný, a ve druhém si to soupeř hlídal hodně dozadu, a gól se nám dát nepodařilo. Na soupeře jsme se připravovali stejně jako na Velké Meziříčí, oba týmy hrají stejný systém na tři obránce, ale i přes to jsme měli problém se dostat přes jejich obranu. Myslím si, že v prvním poločase nám trošku chybělo štěstí, bylo tam to břevno a z dalších dvou 100% šancí jsme taky měli dát gól. Do příštího zápasu musíme rozhodně zlepšit zakončení.


Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] (79. D. Novotný [-] ) , M. Opina [-] (57. J. Nedvěd [-] ) , P. Severa [-] (73. J. Dočekal [-] ) , T. Trojánek [-] , S. Švoma [-] , J. Žíla [-] (57. J. Henzl [-] ) , O. Starý [-] (57. O. Horák [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Veselský [-] , R. Sodomka [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - O. Štědrý [-] (46. P. Pátek [-] ) , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , J. Rosůlek [-] , J. Brychnáč [-] (92. L. Stehno [-] ) , J. Novotný [-] (78. P. Nekovář [-] ) , M. Koutný [-] (63. D. Vrána [-] ) , V. Gregovský [-] , M. Ráliš [-] , O. Pavlas [-]

ŽK: 71. J. Nedvěd , 74. J. Henzl - 36. J. Novotný , 66. P. Pátek , 89. P. Novotný , 92. J. Málek .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - BODEČEK Adam, VÍT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích