6:2
(4:1)
6. T. Duka (p.)
91. M. Mruvčinský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Újezd v utkání kopal dvě penalty, ale ani to na první Dubeč nestačilo


Branky


12. A. Plášek (p.) , 13. P. Dušek , 21. A. Plášek , 31. T. Novotný , 72. D. Sokolíček , 80. M. Pešek - 6. T. Duka (p.) , 91. M. Mruvčinský (p.)
5

První tým tabulky Čechie Dubeč přivítal na svém hřišti Újezd nad Lesy. Ten si ze začátku vytvořil hned několik šancí, ale nedokázal je proměnit. Prosadit se dokázal až z penalty, jenže Dubeč nejen že brzy vyrovnala, ale také rychle utkání otočila na svou stranu a poté hru kontrolovala. Zejména křídelní hráči Čechie Dubeč byli v utkání rozdíloví a předvedli perfektní výkon. Marek Duda si připsal dvě asistence, mladý Tomáš Novotný jednu branku. Stejně tak se prosadil dvakrát 17 letý Antonín Plášek a je vidět, že Dubeč umí mladíky do sestavy perfektně zapojit. Dubeč vyhrála 6:2 a na první příčce má 3 bodový náskok na Kunratice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do utkání vstoupil lépe Újezd nad Lesy a domácí byli možná zaskočeni. Šance však útočníci Újezda nevyužili, ale mrzet je to nemuselo. Již v šesté minutě domácí udělali chybu v rozehrávce, kterou museli hasit za cenu pokutového kopu. Ten se Lukáši Trávníčkovi nepodařilo zlikvidovat a Tomáš Duka poslal hosty do vedení.

Domácí vyrovnali rovněž z penalty. Po skvělém pressingu získali míč a po faulu na Jana Pence nařídil rozhodčí Otakar Eiselt druhou penaltu v zápase. K té se postavil 17 letý Antonín Plášek a vyrovnal na 1:1. 

O minutu později se střelou levou šajtlí prosadil Přemysl Dušek a Dubeč rychle utkání otočila.

Ve 21. minutě domácí Tomáš Novotný získal míč na levé straně hřiště. Rychle ho přenesl na pravou stranu odkud centroval Marek Duda, který svým centrem našel Antonína Pláška, který hlavou zvýšil na 3:1.

O 10 minut později dostal z pravé strany balón Tomáš Novotný a levačkou na zadní tyč se prosadil a bylo to 4:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

2. poločas

Ve druhém dějství se již Dubeč nemusela nikam hnát a mohla čekat na brejky.

V 72. minutě po akci z levé strany zvyšoval střelou na přední tyč Dominik Sokolíček.

Deset minut před koncem Dubeč zahrávala rohový kop. Odražený balón si na prsa zpracoval Martin Pešek a než míč dopadl na zem tak ho z 16 metrů napálil do branky.

Na konečných 6:2 za hosty v nastavení kosmeticky upravoval ze třetí penalty v zápase Martin Mruvčinský.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Dubeč
Jaroslav Žák - trenér: Po hrubé chybě jsme prohrávali, ale díky rychlému vyrovnání jsme zápas měli pod kontrolou. Výborně nám zahráli obě křídla. Marek Duda sice nedal branku, ale připsal si dvě asistence. Soupeř chtěl hrát fotbal, ale v obraně měl velké problémy zejména z křídel. Tam jsme je přehráli. Byli jsme v zápase důrazní. Jak říkal soupeř byli jsme nechutní, což myslel v dobrém. Hráli jsme extrémně agresivně a bylo to dobré. Kromě začátku jsme hráli fakt dobře. Před začátkem utkání jsme měli nějaké nevynucené změny, kdy se zranil hráč při rozcvičce a to byl zásah do sestavy. První branku jsme dostali po chybě v rozehrávce, kdy jsme vymýšleli přihrávku přes tři hráče na vlastní polovině. Ta se nepovedla, soupeř šel 3 na 2 a byla z toho jasná penalta. Poté jsme vybojovali míč při pressingu a zleva jsme se dostali do vápna a následovala jasná penalta. Vlastně každá penalta byla jasná i ta v poslední minutě a nikdo nic neřešil. Celou dobu od vyrovnání jsme byli lepší. Chvíli na to jsme dali na 2:1, respektive 3:1 během minuty. Na soupeři bylo vidět, že chce hrát, ale nebyla tam víra a trošku se také hádali na hřišti mezi sebou. Zasloužené vítězství. Po lajnách jsme je přehrávali. Kluky z Újezda mám rád a je to příjemný mančaft.

FK Újezd nad Lesy
Josef Šimek - trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře. Nasazení a všechno bylo v pohodě. Soupeř byl zaskočen, toto nečekal. My jsme klidně v páté minutě vést 3:0 a stačilo ty situace jen lépe vyřešit. Ale z těch tří jsme využili jen jednu, kdy tuto šanci přerušil soupeř jen za cenu penalty, kterou jsme proměnili. Byl z toho pouze jen jeden gól a poté jsme začali kupit nevynucené chyby a soupeři dávali dárky. První byla penalta, poté nedostoupený hráč, špatná rozehra a už se to kupilo. To co my jsme jim darovali tak oni proměnili a šance do kterých jsme se dostali my jsme bohužel nedali. 4:1 poločas. Proběhlo nějaké střídání protože některým hráčům se nedařilo, takže jsme to trošku pozměnili. Soupeř zalezl a snažil se hrát na brejky. Soupeř hrál jednoduchý fotbal nakopávaných míčů, my jsme hráli otevřeněji a z toho plynuli i ty další obdržené dvě branky, kdy jsme šli do většího rizika. Měli jsme dvě velké šance, ale ty jsme nedali a jen jsme korigovali z penalty. Měli jsme dobrý vstup, ale pak to byl tvrdý střet s realitou.



Sestavy


FK Čechie Dubeč
L. Trávníček [-] - J. Penc [-] , B. Vender [-] (77. . Zeman [-] ) , M. Pešek [-] , M. Duda [-] , T. Novotný [-] (63. F. Augustýn [-] ) , K. Solar [-] (63. M. Turek [-] ) , D. Sokolíček [-] , A. Plášek [-] (77. L. Hrobník [-] ) , J. Tulinský [-] (80. J. Kotšmíd [-] ) , P. Dušek [-]

FK Újezd nad Lesy
D. Pecho [-] - J. Maxmilián [-] , J. Novák [-] (78. T. Skotnica [-] ) , D. Hlubuček [-] (60. P. Musil [-] ) , P. Sulek [-] , J. Vojta [-] , T. Duka [-] , J. Heteš [-] , J. Borovička [-] (78. V. Polan [-] ) , D. Schnedörfler [-] (36. L. Bouška [-] ) , M. Mruvčinský [-]

ŽK: 55. J. Penc , 77. M. Turek - 39. J. Heteš , 45. P. Sulek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROSOL Ota - KŘÍŽ František, PLZÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Matěj Lačík
Tip experta: remíza

Dubeč, ačkoliv vedoucí tým soutěže, s Újezdem ztratí body a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 30 85:38 68
2 SK Slovan Kunratice 30 86:33 67
3 SK Union Vršovice 30 86:34 62
4 SC Xaverov Horní Počernice 30 75:43 62
5 TJ Spoje Praha B 30 79:60 54
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 27
2 Ismar Begič 23
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Marek Benda 19
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 120 53,6% 0
2 Radek Hruška 74 38,9% 0
3 Jaromír Bělunek 56 63,6% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku