Mým snem je hrát za ligový nebo alespoň divizní tým, říká 19 letý útočník Daniel Vrzal - 28.kolo Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Mladičký útočník Háji Daniel Vrzal! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly vaše pocity po posledním zápase, kdy váš tým od 3. minuty prohrával, ale vy jste dokázal vstřelit hattrick a otočit skóre, ale nakonec utkání skončilo remízou 3:3?
Pocity ze začátku byly negativní, ale donutilo nás to probrat se a hrát. Po vstřelení hattricku jsem měl obrovskou radost, ale věděl jsem, že fotbal se hraje 90 minut, což se také potvrdilo i přes náš vysoký nátlak.
Můžete popsat své tři góly, na které vám v prvním poločase stačilo 25 minut? Jak se tyto situace vyvinuly?
Při první akci jsem na čtvrtině naší půlky vybojoval míč, který jsem poslal na hráče uprostřed hřiště a ten poslal dlouhý balón našemu krajnímu útočníkovi a ten poslal míč pod sebe na velké vápno a tam už jsem byl já a zakončoval jsem. Druhý gól vybojoval Martin Lojda. Míčem přeloboval obranu, kde už jsem čekal a kolenem jsem přehodil brankáře. Při třetím gólu obránce Ďáblic podklouznul, ztratil míč a náš hráč mi nahrál před samotného brankáře, kdy jsem ještě stačil si to zaseknout do protipohybu brankáře a dávat do prázdné branky.
Jaká byla atmosféra v týmu poté, co jste ve druhém poločase ztratili dvoubrankový náskok?
Bylo to pro nás těžké vedli jsme 3:1 a měli jsme ještě plno šancí, které jsme neproměnili zatímco soupeř dorovnal, ale měli jsme hlavy nahoře. Odehráli jsme dobré utkání a vzali jsme si z toho dobré i špatné.
Jak jste se cítil, když soupeř dostal šanci rozhodnout zápas z penalty?
Penalta je vždycky 50 na 50 a věřil jsem, že penaltu nepromění.
S deseti vstřelenými brankami v této sezóně jste nejlepším střelcem svého týmu. Jak hodnotíte svou výkonnost a přínos pro tým?
Svou výkonnost hodnotím tak na 85%. Dal jsem v této sezóně 10 gólů, ale vím, že by to mohlo být i víc a vím moc dobře, že jsou věcí na kterých bych mohl ještě zapracovat. Nicméně v každém zápase mám aspoň gól nebo asistenci, takže přínos pro tým dobrý.
Jak byste zhodnotil celkovou sezónu vašeho týmu? Co se povedlo a kde vidíte prostor pro zlepšení?
Myslím si, že se nám sezóna úplně nepovedla, jelikož chceme hrát přebor a měli jsme plno nových kluků. Jsme mladý tým, furt se máme co učit. Určitě se nám povedla šňůra neprohraných zápasu na podzim a plno zápasu, které jsme dokázali bojovností, herní odvahou a srdíčkem vybojovat. A prostor pro zlepšení vidím v začátcích zápasů a začátcích druhých poločasů, kdy většinou právě dostáváme góly.
Jste ještě velmi mladý hráč, jaké jsou vaše fotbalové sny a ambice?
Moje ambice jsou a byly vždycky takové, že chci být vždy nejlepší v týmu a snažit se hrát co nejlépe, protože fotbal je to, co mě vždy bavilo a co mě naplňuje. Určitě mé sny jsou hrát v divizním nebo ligovém týmu.
Nyní vás čeká první tým tabulky Čechie Dubeč, která se trápila na hřišti poslední Hostivaře, co od zápasu očekáváte?
Bude to velmi těžký bude to zápas nahoru dolu, ale náš cíl je jasný dojit si pro 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 30 85:38 68
2 SK Slovan Kunratice 30 86:33 67
3 SK Union Vršovice 30 86:34 62
4 SC Xaverov Horní Počernice 30 75:43 62
5 TJ Spoje Praha B 30 79:60 54
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 27
2 Ismar Begič 23
3 Filip Švarc 20
4 Marek Benda 19
5 Christ Nwogu 19
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 120 53,6% 0
2 Radek Hruška 74 38,9% 0
3 Jaromír Bělunek 56 63,6% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku