Při rozcvičení už radši na branku nekopu, říká vzhledem k překopům do řeky Adam Radvanovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Adam Radvanovský z Litic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve Vochově jste prolomili nepovedenou bilanci s tímto soupeřem. Co jste oproti minulým zápasu s Vochovem změnili?
Tak změnili jsme rozestavení, což nám zatím hodně sedlo (jeden z vochovských obránců dokonce cca ve 13. minutě řekl, že to vypadá, jakoby nás bylo na hřišti víc). Sešli jsme se také skoro v plné sestavě, což se nám venku nikdy moc nepodaří. Taky jsme hráli jsme jako jeden muž, všichni makali a plnili svoje úlohy. Potom přišla nová posila do útoku Michal Slavotínek, který zapadl dobře, dal gól a asistoval na další a rovněž se po 4 letech vrátil Kuba Tihlařík do brány, takže máme konečně brankáře a ne jen vyplněnou bránu (směje se).
Hned v úvodu utkání jsi dal dva góly. Myslel jsi už v tu dobu na hattrick?
Na nic jiného jsem už potom nemyslel, ale po tom, co mi bylo řečeno o pauze "šoupni jim tam třetího a půjdeš střídat", tak už se mi ho moc dát nechtělo (směje se).
Díky vítězství jste se vzhledem k dalším výsledkům posunuli na průběžné první místo. Je to sice jen po třetím kole, ale padlo o tom něco v kabině?
Jo padlo, říkali jsme si, že tady musíme vyhrát a jdeme na čelo tabulky, takže byla velká motivace porazit Vochov, což se podařilo a na výsledku je to vidět.
Nová tvář ve vašem dresu Petr Kovařík prozradil, že žádné zkušenosti s překopem míčů do řeky nemá. Jak je to u tebe a kdo případně místní rybáře zásobuje nejvíce?
Já bohužel ne ze hry, ale z rozcvičky, takže při rozcvičení už radši na branku nekopu (směje se). Podle mě asi Lukáš Fořt.
Využiju nastalé situace. Když vezmu v potaz vítr, déšť, zimu nebo horko. Jaká z těchto situací ti při hře nejvíce vadí?
Nejvíc mi vadí déšť. Balón po zemi lítá rychle, blbě se zpracovává a odskakuje, prostě mi nesedí déšť.
V rok starém rozhovoru padla otázka boxu, ve kterém jsi měl celkem vysoké cíle. Máš je nastavené pořád stejně a cítíš na sobě podle tebe zlepšení?
Jo cíle mám stále vysoké. Teď 21. září mě čeká další zápas, takže bohužel nebudu proti Zruči. Jediné co mi do toho hodilo vidle je počasí, protože se teď musel ze soboty přesunout zápas na středu. Snad se tak na fotbale nezraním a budu mít sílu, když v sobě nebudu mít moc vody a sacharidů kvůli váze. Zlepšení na sobě pociťuji o dost, zatím mám bilanci 5 výher a 2 prohry. Jen ty pivka po fotbale do té přípravy moc nejdou (směje se).
V Liticích podnikáte různé společné akce. V minulém rozhovoru jsme mluvili o výjezdu na turnaj do Německa. Koncem června jste tentokrát byli podpořit národní házenkáře v zápase o postup do I.ligy v Újezdě. Podporujete se s házenkáři i jindy a kdo s tímto nápadem přišel?
Ano byli jsme je podpořit, šlo o postup do vyšší ligy, ale bohužel prohráli. Za házenkáře hraje náš Tonda Hanzlíček a můj bratr Ondra, takže je chodíme podporovat a oni pak zase nás. Celkově jsme sportovní vesnice, co drží při sobě. Tedy kromě pozemkářů ty jsou samostatná jednotka (směje se).
Pochopil jsi pointu hry s jejími pravidly a myslíš, že bys byl schopný si národní házenou zahrát?
Nepochopil a nemohl (směje se). Někdo se někoho dotkne a už je to faul. Útočník nesmí za jednu půlku a obránci za druhou. Kdyby byly aspoň pravidla jako v hokeji, tak to bych potom i hrál (směje se).
V těchto dnech se s rodinou budete stěhovat. Jak se na nové bydlení těšíte?
No doufáme, že už od půlky října snad ano. Už chybí jen malé dodělávky jako světla, zásuvky, parapety a srovnání pozemku na rovinu.
Tímto krokem tak přijdeš o sousedství s tvým spoluhráčem Davidem Blovským, které sis v předchozím rozhovoru pochvaloval Vytvoříš tentokrát základ pro nové fungující duo s někým jiným z týmu?
Ano pochvaloval, ale již nějakou dobu bydlí na začátku Litic a já teď budu bydlet úplně na konci Litic. Tentokrát s nikým, protože jsme tam poslední barák u pole, takže tak maximálně s nějakým divočákem a zvěří, co tam přiběhne po poli z lesa (směje se).

Autor: Daniel Kořenek

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.