Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez ztráty kytičky na jaře pokračuje Rapid, Roudnou ale definitivně zlomil až v závěru


Branky


15

Všichni přítomní se nenudili hlavně v minutách kolem poločasové pauzy. V tomto čase se totiž účinkující hráči trefili hned pětkrát. Lépe z úrodné pasáže vyšel Rapid, který v závěru přidal ještě pojistku a přivezl tak cenné body z pro něj ne příliš oblíbené Roudné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid chtěl na Roudné přerušit špatnou bilanci na hřišti tohoto celku. Neměl to mít ale jednoduché, domácí totiž ve dvou jarních zápasech uhráli plný počet bodů. Hosté si od začátku zápasu užívali balon na svých kopačkách. Svoje snažení chtěli zúročit hlavně střelami z dálky, které ale ve většině případů přesné nebyly. Domácí naopak spoléhali na dlouhé míče, ze kterých chtěli vyrážet do otevřenější obrany. Na první branku se čekalo do 30. minuty. Po dohrání centru na zadní tyči se prosadil z těžké pozice Holík. A Holík se radoval i v 33. minutě. Standardní situace z hloubi pole našla Nového, který sklepnutím připravil tutovou pozici právě pro hostujícího útočníka. Roudné se ale do poločasu podařilo utkání zdramatizovat. Dlouhý aut domácích proskotačil celým vápnem až k mladému Míčkovi, který podobně jako Holík neměl s dopravením míče do prázdné branky těžkou práci.

 

 

 

Nebýt poločasové pauzy, branky by postupovali i nadále v rychlém sledu. Ve 47. minutě vrátil hostům dvoubrankové vedení střelou po navedení do vápna z pravé strany Brůček. Než Rapid stihl gól pořádně oslavit, byl k vidění vzruch na druhé straně hřiště. V 50. minutě kopali domácí standardku, po které se na zadní tyči natáhl Jandoš a z ne moc výhodné pozice protlačil balon za záda hostujícího brankáře. Bylo tak stále o co hrát. Už definitivně pak hosté odskočili v 80. minutě. V téměř totožné situaci, jako před třetím hostujícím gólem, se ocitl Lepič a výrazně přiblížil Rapid třem bodům. Domácí už na další odpověď sílu nenašli a tak poprvé v letošním roce poznali hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Rapid byl pro nás na jaře zatím nejtěžší soupeř, byli oproti nám lepší v kombinaci i v zakončení. Bohužel jsme na ně tentokrát nestačili. Jinak bych za Roudnou bych vyzdvihl nasazení a um pana Jandoše.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Zápas na hřišti, kde se nám dlouhodobě nedaří, jsme dotáhli k vítězství. Ale tři body se nerodily vůbec lehce. Přestože jsme celé utkání vedli, domácí vždy dotahovali. Myslím ale, že výsledek 2-4 vystihuje dění na hřišti.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Baláž [-] (46. V. Madunický [-] ) , M. Vachovec [-] , J. Kašpar [-] , M. Ranš [-] , Š. Míčka [-] (46. L. Jandoš [-] ) , T. Pfleger [-] , M. Jonáš [-] (65. M. Vičík [-] ) , V. Rada [-] , A. Dejmek [-] (85. P. Bruner [-] )

SK Rapid Plzeň B
L. Páník [-] - M. Kořenek [-] , M. Černický [-] (26. P. Zikmund [-] ) , M. Brůček [-] , P. Jílek [-] , M. Votava [-] , M. Čupalka [-] , J. Holík [-] , M. Novák [-] (77. M. Lepič [-] ) , P. Nový [-] , J. Řežáb [-] (31. F. Hrubý [-] )

ŽK: 80. L. Jandoš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - KULI Karel, DUŠEK Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Tomáš Holík
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že Rapid ukončí smůlu na tomto hřišti a konečně zde zabere plným počtem bodů-

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích