2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Svéradic s Klatovy dopadl lépe pro domácí, hosté hráli od 7. minuty v deseti


Branky


18

Svéradice vyhrály ve 20. kole nad Klatovy 2:0. Domácí tým zvítězil v jarní části sezony vůbec poprvé, s dvanácti body je však stále poslední. Hosté pokračují ve špatných výkonech a nyní to stačí až na dvanáctou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vyloučení na straně Klatov

Již v 7. minutě viděli diváci červenou kartu. Hostující Bošek fauloval pronikajícího Majera a vzhledem k tomu, že byl posledním hráčem, rozhodčí neměl jinou možnost, než ho vyloučit. Svéradice se tedy velmi brzy ocitly v početní výhodě a v dalších minutách tuto skutečnost potvrzovaly i na hřišti. Domácí tým si v rozmezí několika minut vypracoval více vyložených šancí, ani jednu z nich však nedokázal proměnit. Hráči Klatov houževnatě bojovali, sami dokonce několikrát zahrozili, ke gólu to ale také nevedlo. I když si ve výsledku oba týmy vypracovaly slibné příležitosti, diváci gól v prvním poločase neviděli. 

Majer s Mičkalem rozhodli o vítězství Svéradic

Těsně po přestávce se už domácí radovali. V 50. minutě potrestal chybu obrany soupeře Majer a přesným zakončením poslal Svéradice do vedení. V 65. minutě bylo na domácí straně ještě veseleji. Výhodného postavení využil Mičkal a umístěnou střelou upravil skóre na 2:0. Hosté to měli hodně těžké, jelikož s přibývajícím časem jim viditelně ubývaly síly. Svéradice mohly přidat další branky a ke konci zápasu spálily několik dalších šancí. Domácí tým zvítězil 2:0 a na jaře oslavil své premiérové vítězství. Naopak Klatovy na první jarní výhru stále čekají. 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Petr Plass, trenér: V úvodu ukání došlo k vyloučení hostujícího hráče a my jsme již od 7. minuty hráli v početní výhodě. Během prvního poločasu jsme měli několik vyložených šancí, které si zasloužily gólové zakončení, my jsme je ale bohužel neproměnili. Ve druhém poločase jsme znovu spálili řadu příležitostí, dvě z nich jsme však nakonec v góly přetavili. Určitě je škoda, že jsme nepřidali další branky, protože šance jsme si na ně vytvořili. Na druhou jsme za vítězství rádi a do konce sezony nás čeká ještě spousta zápasů, které bychom rádi zvládli podobným způsobem.

SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Zápas ovlivnila červená karta, kterou obdržel náš hráč po souboji s domácím útočníkem. Ačkoli došlo ke kontaktu, tak domácí hráč svou šanci zakončil a až poté bylo odpískáno, vráceno zpět před pokutové území a náš hráč viděl červenou kartu. Argument rozhodčího, že si přece nerozhází domácí, byl více než výmluvný. Poté se hrálo vyrovnané utkání, kde ale více šancí na vstřelení gólu měl domácí tým. Ve druhé polovině se soupeř dokázal dvakrát prosadit po našich chybách v obraně. Spoluhráčům bych nic nevytýkal, protože zápas odmakali i v početní nevýhodě. Nezbývá nám, než zkusit konečně uhrát nějaké body doma v dalším zápase.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , F. Fuščič [-] (82. A. Vondryska [-] ) , T. Lávička [-] , F. Prokopius [-] , V. Staněk [-] (46. J. Černý [-] ) , P. Majer [-] , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , M. Doležal [-] , P. Mičkal [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - P. Roháč [-] (85. Z. Kotáb [-] ) , J. Bošek [-] , L. Korpa [-] (67. M. Bluďovský [-] ) , O. Mareš [-] , J. Pitel [-] , J. Pretzelmayer [-] , S. Vítovec [-] , L. Urs [-] , J. Šťastný [-] , B. Valeš [-]

ŽK: 67. M. Doležal - 71. B. Valeš . ČK: 7. J. Bošek .
Hráči zápasu: P. Majer , V. Staněk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Zavadil Jan - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra domácích

Klatovy se v letošní sezoně příliš neschází a při venkovních zápasech je to ještě horší, myslím si tedy, že domácí si nechají všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích