4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany dorazily Kralovice ve druhém poločase a berou 3 body


Branky


24

První vzájemný zápas těchto dvou týmu skončil výhrou tehdy hostujících Chlumčan 2:0. Gól Keramika neinkasovala ani tentokrát, k tomu vstřelila hned 4 góly, a zaslouženě tak zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli územní převahu spíše hráči domácí Keramiky. Hosté se snažili ohrožovat branku gólmana Hůly prostřednictvím rychlých protiútoků. Byl to ale poločas bez většího počtu šancí. Příležitosti obou týmu dohromady abychom spočítali na prstech jedné ruky. Přeci jen se ale diváci jedné Branky v první půli dočkali. Nařízenou penaltu v závěru původního dějství proměnil Jakub Javorský, který poslal domácí Chlumčany do vedení.

 

Do druhého poločasu museli hosté hru otevřít a myslet spíše do útoku než do obrany. To se ale příliš nevyplatilo, protože už v 10. minutě druhého poločasu zvýšil na rozdíl dvou branek a klid na domácí kopačky přidal Filip Šteffel.

Podobný obraz hry pokračoval i v následujících minutách. A to i s tím že góly dávali pouze domácí . V 76. minutě zvýšil na 3:0 Petr Dostálík, čtyři minuty před koncem pak upravil konečný výsledek na 4:0 Josef Potočník.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Jan Havlík, hráč: První poločas nám to hodně skřípalo, dělali jsme spoustu chyb a dostávali tím zbytečně soupeře do hry. Naštěstí ke konci poločasu nám zafungovala kombinace, která vyústila v penaltu, kterou proměnil Kuba Javorský. Gól před koncem poločasu nám dodal více klidu na duši a na kopačkách. Ve druhé půli jsme ještě přidali 3 góly + nulu vzadu = 3 body v chlumčanském Ďolíčku. Soupeře přeji hodně zdaru do posledních 3 zápasů.

TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: Při sobotním odpoledni jsme se vypravili na zápas do Chlumčan. Po cestě se nám povedlo oslavit postup hokejového národního týmu společně s dobrovolnými hasiči z Litic na nejmenované benzínové pumpě. Ale to sem úplně nepatří. Chlumčany jsou asi jediný tým v A-třídě, který nám může konkurovat ve vzdálenosti kabin od hřiště, ale dle mého neodborného oka usuzuji, že jsme v této disciplíně Chlumčany trumfli. Bohužel to bylo jediné vítězství, kterého jsme v sobotu docílili. V předchozí rubrice jsem chválil trávníkáře z Dobřan a dnes si neodpustím pochvalu trávníkáře z Chlumčan…nevím, co na to hřiště sype, ale asi to bude kvalitní matroš. Teď k zápasu…první poločas byli domácí více na balónu a postupně rozvíjeli útok z vlastní poloviny hřiště. My se snažili využívat hlavně “brejkových” situací. První poločas přinesl maximálně 2-3 nebezpečné šance za oba celky dohromady. Chlumčany šly do vedení proměněnou penaltou v závěru 1. poločasu. V druhém poločase po druhém obdrženém gólu jsme byli nuceni otevřít hru a jít do rizika. Vysoká hra nám bohužel nevyšla a my nakonec odjeli z Chlumčan se čtyřkou, bohužel takový je fotbal. Chlumčany mají kvalitní mančaft a právoplatně jsou na špici tabulky A-třídy, tímto jim přeju hodně štěstí do zbytku sezóny. Jedeme dál. P.S.: Na “inzerát” z předchozího zápasového zhodnocení se nám ozvalo přes dvě desítky uchazeček, druhé kolo výběrového řízení proběhne v Kralovicich při příležitosti rozlučky se svobodou nejmenovaného spoluhráče.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - F. Šteffel [-] (60. J. Potočník [-] ) , J. Javorský [-] (79. M. Multrus [-] ) , P. Dostálík [-] (79. V. Smola [-] ) , P. Šimána [-] , A. Beránek [-] , J. Havlíček [-] (65. O. Bobyr [-] ) , M. Němeček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Bulín [-] , M. Kůsa [-] , M. Kulhánek [-] (60. J. Pecka [-] ) , D. Běláč [-] , P. Gažák [-] , J. Kulhánek [-] , L. Sládek [-] , O. Berbr [-] (60. O. Kozler [-] ) , M. Řenč [-] (77. P. Pícl [-] ) , T. Kříž [-]

ŽK: 23. J. Havlík , 81. M. Vojáček - 46. P. Gažák , 88. J. Kulhánek .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - ŠAŠEK Jan, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Křehlík
Tip experta: výhra domácích

1. Velká kvalita Chlumčan se projeví po celý zápas a domácí vyhrají vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích