Tuhle sezónu přeřadim z dvojky na čtyřku jako Tomáš Václavík v Rallye Plzeň, slibuje HISENSE hráč sezóny Matěj Potoček z Malesic

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v Sestavě sezóny a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Matěj Potoček z Malesic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi hráče sezony i přes to, že tvoji spoluhráči tvrdí, že hraješ na dvojku. Co je na tom pravdy?
Hah, tak určitě něco na tom asi je, uznávám, ale kdykoliv začne zápas, tak zapnu a hraju jak jen nejlépe umím. To s tou dvojkou se vztahuje spíš na tréninky. Ale to je složitý vysvětlování. Slibuju tady veřejně, že tuhle sezónu přeřadim z dvojky na čtyřku jako Tomáš Václavík v Rallye Plzeň (směje se).
Hraješ co se dá - fotbal, futsal a k tomu ještě malý fotbal. Co je pro tebe priorita a jak je složité to vše stíhat?
Ty jo, tak samozřejmě že prioritou jsou Malesice. Máme všichni stejný cíl a to tě to pak baví ještě víc. Co se týče malého fotbalu, hraju za Rytíře Plzeň. To je vlastně fotbal na malým prostoru, kde je hodně soubojů a gólů a to já mám rád (směje se). A ještě si psal futsal, tak ten jsem si oblíbil tak před pěti lety a hraju ho protože si neskutečně zlepšíš techniku a musíš obecně přemýšlet rychle co s míčem uděláš. A když jsem tady napsal tým v malým fotbale, tak futsal hraju za Jerigo Plzeň. A s tím stiháním je to asi takhle -> když se chce, všechno se to dá stihnout. A mě se chce (směje se)
Na tréninky jsi prý začal pravidelně docházet až po vytvoření docházkové tabulky, která je v šatně vylepená. Máš k tomu co říct?
Osobně si nemyslím, že je to jenom nějakým papírem vyvěšeným u nás v šatně. Jsou tam borci, který měli jenom červená políčka například náš nejlepší střelec Martin Matas (směje se). To že jsem měl horší docházku, můžu svést na velice fyzicky obtížnou práci kterou jsem dělal. To je asi tak všechno co k tomu napíšu.
Jaké jsou tvé ambice s Malesicemi pro nadcházející sezónu/sezóny?
Na ambice si se ptal shodou náhod i minulý rok a já to tenhle rok nechci zakřiknout. Máme všechny předpoklady se tuhle sezónu držet v horní polovině tabulky, tak teď jen tvrdě trénovat a bavit se fotbalem.
Po dlouhé době, jsi vydržel v jednom týmu déle než sezónu. Čím si to vysvětluješ?
Tak v Malesicích máme, jak už jsem psal, výbornou partu. Kde vládne dost stejný a blbý humor, takže si rozumíme jak ve fotbale, tak v hospodě u piva (já u kofoly) (směje se). A nejde napsat, že jsem tady vydržel, spíš jsem v ostatních týmech nenašel přesně tuhle pohodu mezi spoluhráči.
Dokonči sloku: Baby ty jsi …
Eeehhh, nebude to…eehh nebude tooo…..teď nevím. Víte ne (směje se) (Autor: MM66)
Máte, jako většina týmů, první týdny přípravy. Jak to snášíš ty? Jsi z těch kteří mají fyzičku přirozeně bez větší námahy, nebo musíš v přípravách dřít jak kůň?
V tuhle dobu co mi píšeš, tak ano začala nám příprava ale já se jí zatím neúčastnim, protože mě o víkendu sestřelila nějaká viróza, která teď údajně řádí. Ale obecně mi nechutná víc příprava v zimě než v létě. Já osobně po konci sezóny jsem neměl nějaký vyloženě volno ani dovču, protože mi chybí ta kulatá věc a osobně pohyb, takže do víkendu než jsem ulehl do postele jsem každý den něco dělal (dřel). To mám po svým tátovi (směje se).
Každopádně chci na závěr poděkovat trenérům ostatních týmů, že mě zařadili do své nejlepší jedenáctky. Moc si toho vážím. Poté spoluhráčům a svým blízkým, že si třeba každý den našli minutku svého času a zahlasovali. A do třetice, chci poděkovat všem v Malesicích. Hráčům, trenérům, panu Hoblíkovi a panu Machovi za exkluzivní pažit. DÍKY MOOC
Fotbalový tým Malesiceee, síla co nás spojujeeee….

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.