Každé pozápasové ráno se cítím jako bych prošel trávicím traktem plejtváka… občas mám chuť se na to vykašlat, říká Pavel Šimána

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Často odcházíš z různých oslav a akcí předčasně, aniž bys někomu něco řekl. Co to?
Když na sobě cítím, že mám dost jdu domů. Správný gentleman ví kdy odejít.
Volný čas prý trávíš často sledováním dokumentů. Tvůj oblíbený se jmenuje V říši šimpanzů. Na co bys nalákal čtenáře, aby si tento dokument pustili?
Tady tě tvůj zdroj lehce mystifikoval (směje se). Dokumenty mám rád, ale říše šimpanzů opravdu není můj oblíbený. Baví mě věda nebo historie.
Často prý mluvíš o přerušení nebo snad dokonce ukončení hráčské kariéry. Zatím ale stále kopeš. Máš taková prohlášení proto, aby se k tobě chovali spoluhráči lépe, nebo co za tím je?
Jelikož už nejsem nejmladší a každé pozápasové ráno se cítím jako bych prošel trávicím traktem plejtváka, tak mám občas chuť se na to vykašlat. V Chlumčanech ale máme super partu a to se neopouští.
Pár týdnů zpět jsem dělal rozhovor s tvým spoluhráčem Michalem Němečkem. Oba hrajete v Chlumčanech, až na krátkou štaci v jiném týmu (Michal ve spojeném dorostu, ty v mládeži Petřína), celý život. Nikdy tě nelákalo změnit dres?
Moje fotbalové srdce patří Chlumčanům. Jinde bych fotbal nehrál.
Rád si vyrazíš na nějaký ten výlet a pěší turistiku. Jaká byla tvá nejlepší destinace, kterou by ses pochlubil a na kterou jsi pyšný?
Krásné vzpomínky mám na Svatojakubsku cestu. Se sestrou jsme šli pěšky 270km z Porta do Santiago de Compostela. Minulý rok jsme zase s kamarádem na divoko přešli Mallorcu, to bylo taky super.
Dříve jsi hodně cvičil, teď už tomu ale prý tolik nedáš. Doneslo se ale ke mně, že každý kousek nadbytečného tuku na svém těle neseš špatně. Vyhrává tedy ta “lenivá” varianta, nebo ještě existuje šance, že permanentku do fitka obnovíš?
Jak říkám, fotbal ze mě vysává spoustu energie, takže na fitko nebyla chuť. Teď jsem ale zase začal, tak uvidíme jestli mi to vydrží (směje se).
Jsi levák jako víno, pravačkou do toho ale umíš prý taky pěkně praštit. Proč ji nepoužíváš víc?
Je pravda, že párkrát mi tam pravou spadnul hezký gól, ale jinak jí mám (jako většina leváků) jenom na opírání (směje se).
Právě probíhá EURO. Sleduješ ho a kdo myslíš, že turnaj ovládne?
EURO sleduji. Zatím se mi nejvíc líbí Španělé, ale nepodceňoval bych domácí Němce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.