0:1
(0:1)
8. M. Baran (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Množství zahozených šancí daly hostům ze Zruče šanci v tomto utkání bodovat a udržet se před Černicemi


Branky


8. M. Baran (vl.)
24

Nepomuk se střelecky trápí a v tomto utkání to nebylo jiné. Kde jsou časy, kdy se mohli na jihu Plzeňska opřít o kanonýra Knappa. Neproměňování šancí využili hosté ze Zruče, kterým nakonec stačil jeden šťástný zásah, aby si odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 8. minutě se přes střed hřiště od Kubeše dostal míč k Jakubu Pěčovi, který obstřelil brankáře, za nímž mohl míč ještě vytěsnit kapitán Michal Baran, jenže od něj se nešťastně dostal míč do brány a hosté vedli 0:1. Po půl hodině hry ale mohlo být srovnáno. Obrovskou příležitost zahodil Voráček a dorážku Sládek. O chvíli později měl gól na kopačce Skala, ani on se ale neprosadil. A když na druhé straně pokryl Pěče Flandera a Kubeš mířil vedle, šlo se do kabin za jednogólového vedení hostů.

 

Po výměně stran se toho na obě strany moc zajímavého neudálo. Kromě vypjatých situací na obou stranách, zejména v soubojích kolem pokutových území a zblokovaných střel, nebo pokusů, které sbírali diváci za brankami, se hrálo spíše mezi vápny. A to až do 75. minuty, kdy se do zajímavé šance dral domácí Nový, ale na Fořta si nepřišel. Nadějně pak hlavičkoval Jára, ale jen těsně minul levou Fořtovu tyč.

 

Když se domácí nedokázali prosadit, mohl se do protiútoku dostat Franěk, kterému pomezní chybně zdvihl praporek nad hlavu, hráč Zruče se zastavil a svou vlastní přihrávku se snažil dostihnout Král, jelikož hlavní sudí nechal hru plynout. Ale Flandera byl rychlejší. A když Chalupný nastřelil jen tyč a Fryčkovi pokus o vstřelení vlastní branky nevyšel, mohla Zruč slavit.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Plán byl dokonán. Vyvrcholením byl vlastní gól, dvě tyče, jedno břevno, zahozené tutovky a myslím, že jsme měli kopat i penaltu, kterou hlavní rozhodčí pískl a pomezní jí odvolal. Jednalo se o ruku ve vápně, kterou nakonec posoudili tak, že toto se dnes netrestá. Někteří hráči, až se rozstřílejí, budeme hodně šťastní a možná je v týmu neudržíme, kolik šancí jsou kluci schopni zahodit za sezónu.

TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Tenhle zápas musíme říct, že vyhrálo šťastnější mužstvo. Už po těch zápasech, ve kterých jsme byli i lepší my a neměli jsme body, tak dnes jsme získali důležité body díky štěstí. Nepomuk hrál jednoduchý fotbal a my jsme zas výborně bránili a náš gólman nás podržel. Chci klukům poděkovat za přístup a že plníme věci, které si před zápasem povídáme. Jedeme dál.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - T. Voráček [-] , J. Nový [-] (59. A. Salabai [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Pittr [-] , J. Vosyka [-] (26. L. Sládek [-] ) , J. Kozák [-] (73. D. Jára [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , M. Baran [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - J. Motyčák [-] (85. M. Klail [-] ) , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] (77. D. Sperl [-] ) , A. Král [-] , D. Mošna [-] , V. Pavel [-] , J. Pěč [-] (46. A. Franěk [-] ) , M. Lang [-] , M. Pechman [-]

ŽK: 6. J. Pittr , 71. M. Baran , 91. T. Voráček - 42. D. Mošna , 79. J. Motyčák , 91. M. Fryček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - SCHNEIDER Josef, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích