Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 14:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kaznějov v záchranářském souboji předčil Černice


25

Souboj, kterým se mohl buď Kaznějov přiblížit středu tabulky, nebo Černice chytnout své konkurenty před sebou za kotníky a pokusit se je ještě předstihnout. Udále se nakonec první ze scénářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté, nakopnutí výhrou z předchozího kola, byli i tentokrát při chuti. Na svého soupeře vletěli a ve 20. minutě se poprvé mohli jejich fanoušci radovat, když se prosadil kapitán mužstva, Jakub Vondráček. Ten později napomohl ke druhé brance v prvním poločasu, kterou obstaral Daniel Vinkler a do kabin tak mohli jako šťastnější mužstvo odcházet "bohemáci", jelikož Černice před pauzou zahodili svou největší šanci dosavadního průběhu hry.

 

Po výměně stran se na chvilku chopili role hosté, jenže se k ničemu vážnému nedostali a po brance Honzy Vondráčka, který navyšoval na 3:0 v 53. minutě, na kterou o pět minut později navázal jmenovec Kopač, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Hosté se po jedné z minima šancí dostali k povedenému zakončení Markem Müllerem, ale na nějakou stíhací jízdu bylo už hodně pozdě. Diváky kýžený bůr visel ve vzduchu a volání vyslyšel kapitán Kuba Vondráček, který si v sezóně připsal už 16. branku a už je na dosah od kopačky pro krále střelců.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Záchranářský duel nám nakonec přinesl jednoznačné vítězství. Od úvodu jsme byli lepším týmem a hru jsme měli plně pod kontrolou. Navíc nás uklidnila první branka. Do přestávky jsme přidali ještě jednu a hodně se přiblížili výhře. Úvodních 5 minut druhé poloviny byl jediný úsek utkání, kdy Černice byly lepší. Po naší třetí brance jsme opět začali být dominantním mužstvem, přidali jsme další dvě pěkné branky a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Hosté ještě zkorigovali výsledek po standardce, my jsme potom zahodili ještě další 3 velmi dobré šance a potom již utkání skončilo naším jednoznačným vítězstvím. Výhra v utkání, které jsme zcela ovládli, byla zasloužená a strašně důležitá.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Tenhle zápas jsme vůbec nezvládli. Věděli jsme, že nás čeká agresivní mužstvo, hodně soubojů, ale nedokázali jsme si s tím poradit, všude jsme byli druzí, pomalejší. Za stavu 2:0 před koncem poločasu jsme měli velkou šanci, bohužel jsme neproměnili. O poločase jsme si něco řekli, paradoxně se nic nezměnilo. Z naší strany to byl slabý výkon a zasloužená výhra domácích.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
. Tran [-] - D. Vinkler [-] (46. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] (64. J. Kunesch [-] ) , L. Filipec [-] (64. V. Višnovský [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] (79. J. Hyneš [-] ) , F. Rusňák [-] , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , P. Domabyl [-] , M. Šlajs [-] (83. M. Polívka [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] , V. Nosach [-] , A. Ježek [-] - J. Linhart [-] (46. D. Oncea [-] ) , J. Pipaš [-] , K. Fürbacher [-] (64. M. Chvojka [-] ) , O. Ukhal [-] - K. Zeliński [-] (64. V. Vránek [-] ) , M. Müller [-] , V. Klokan [-] (64. P. Mlnařík [-] )

ŽK: 36. D. Vinkler - 13. O. Ukhal , 71. M. Müller .
Hráči zápasu: P. Domabyl , J. Vondráček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza