0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Stříbro se nadále trápí, v důležitém zápase bralo Mýto tři body!


Branky


27

Mýtští fotbalisté mají výkony jak na houpačce, ale na toto utkání se velmi dobře vyspali. Věděli, že pokud by nevyhráli, byl by boj o záchranu ještě těžší. Ve Stříbře nakonec rozhodli třemi góly, ale mohlo jich padnout více... Jak utkání hodnotí oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záznam utkání můžete shlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Musel jsem se obejít bez 4 hráčů základní sestavy. Světlík, Vyšín, Gontkovič, Kasl. Vstup do zápasu byl dobrý, ale zase nás srazil zbytečný gól a vzápětí druhý. Je to stále dokola, nedokážeme zvládat důležité situace v zápase. Zbytečně inkasujeme a nejsme schopni proměnit ani ty největší šance, ani když jdeme sami na brankáře. Záchrana v soutěži se nám pomalu a jistě vzdaluje.

TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Myslím si, že jsme zápas kontrolovali od samého začátku. Měli jsme tam dvě tři šance, které jsme nedali, než se vstřelila první branka, za chvíli druhá a to nás uklidnilo. Stříbro je běhavé, mají tam mnoho mladých kluků, jsou snaživí, ale kromě jedné šance, kterou jim náš Vild nabídl, takřka nic neměli. Brankář se chtěl asi předvést. Ve zbytku zápasu jsme ještě nějaké góly mohli přidat, tedy více než ten jeden. Zasloužená výhra a další tři body do té tabulky, kde se teď bude fakt mydlit ve spodku tabulky mezi sebou.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - D. Čížek [-] , M. Vyšín [-] , D. Vykoupil [-] (67. M. Honzík [-] ) , D. Donate [-] , I. Stepanov [-] (74. M. Haas [-] ) , J. Pospíchal [-] (58. M. Kovačka [-] ) , T. Bůžek [-] , J. Vacín [-] , V. Novák [-] , M. Hodek [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - S. Mackovič [-] (81. M. Prach [-] ) , T. Hatina [-] (67. J. Šmíd [-] ) , R. Chvála [-] , K. Komenda [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] (77. M. Kellner [-] ) , M. Mařík [-] , J. Melka [-] , M. Melka [-] , M. Lenk [-]

ŽK: 23. J. Pospíchal , 87. M. Vyšín - 23. J. Vild , 87. P. Štych .
Hráči zápasu: M. Melka , M. Mařík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠIMEK František - KRIPNER Karel, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza