1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Košutka slaví první jarní výhru, pokořila Mýto


Branky


23

V krásném a slunečném počasí přivítalo domácí Mýto hosty z Košutky. Utkání se hrálo před velmi slušnou diváckou návštěvou a zaplněnou tribunou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 3. minutě váhal s rozehrávkou Hemzáček, ale domácí útočník této chyby nevyužil a centr do vápna nenašel nikoho ze spoluhráčů. Skóre se měnilo poprvé v 13. minutě, když Skalský na levé straně vyzval na sprinterský souboj obránce a pak krásným centrem našel Kalaše, ani ten neměl situaci úplně jednoduchou, ale placírkou ze vzduchu krásně umístil balon za brankáře Vilda - 0:1.

 

Odpověd Mýta na sebe nenechala dlouho čekat. Odražený balon po standardní situaci si našel Slavík a napálil balon směrem na Frýdla, ten by střelu pravděpodobně bez problémů chytil, ale trajektorii letícího balonu změnil tečí Primas, a ten tak zapadl k přední tyči bezmocně zírajícího Frýdla - 1:1. Tento šťastný gól vlil domácím krev do žil a zanedlouho mohl otočit skóre Hatina, který v naprosto ideální šanci nechal vyniknout Frýdla, který si připsal zákrok zápasu.

 

Na druhé straně měl solidní příležitost Tomáš Pekník, ale v dobré situaci nezamířil hlavou přesně. Ve 37. minutě zahrával rohový kop z levé strany Lemon a balon si na zadní tyčil našel Primas a přesnou hlavičkou překonal Vilda - 1:2.

 

Po změně stran se Košutka stáhla do obranného bloku a vyčkávala na brejkové příležitosti. Mýto si v ofenzivní čínnosti čím dál častěji pomáhalo i dlouhými a přesnými nákopy gólmana Vilda, který prakticky zastával i post stopera. V 75. minutě mohla přijít pojistka pro hostující fotbalisty, když po levé straně opět pláchl Skalský, ale hledal ještě nahrávkou před prázdnou bránu Krále, avšak v poslední vteřině balon odkopl do bezpečí stoper Mýta. 

 

Domácí měli dále územní převahu a drželi Košutku přišpendlenou u vlastního vápna, ale vyjma pár závarů po standardních situacích vyložené šance nepřicházely. Největší šanci na vyrovnání tak spálil po rohovém kopu Hatina, který se vyšplhal nejvýš, ale bránu netrefil. Domácí dál hráli vabank s vysunutým Vildem na útočnou polovinu, to mohl potrestat v závěru Lemon, ale unáhlil se a zbrklou střelou prázdnou bránu minul. Když domácí nevyužili ani dvě standardní situace v nastaveném čase, tak zazněl závěrečný hvizd rozhodčího. Hostující Košutka tak ustála tlak domácích a odvezla si všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Nechci vůbec snižovat kvalitu soupeře, prohráli jsme, protože jsme hráli strašně. Ale rozhodně to byl soupeř k poražení. Dostáváme tak snadné góly a na ty své se neskutečně nadřeme, spíše si více gólovek ani nevytvoříme. Měli jsme za stavu 1:1 jasnou tutovku, tu jsme nedali. Ve druhé půli jsme pak měli ještě jednu zajímavou šanci, kdy už jsme soupeře tlačili, ale to bylo vše. Nevytvoříme si kombinací nic zajímavého, je to takové leklé, nezabojujeme. Takto se prostě o záchranu hrát nemůže. Vím, že kluci se přesvědčili s Holýšovem, že když se na hřišti nechá vše, tak se může i prohrát, ale pokud by se teď makalo tak jako s Holýšovem, vyhrajeme. Rozhodně se ale nevzdáváme, protože teď nás čekají ty nejdůležitější zápasy vůbec a já je chci s týmem zvládnout. Hodit negativitu a nepovedené výkony za hlavu a do dalších zápasů jít s jedinou jednotnou myšlenkou, a to jsou tři body z každého dalšího zápasu. Odrazit se od bojovnosti, hrábnout si a sebrat odměnu. Bylo mi jen líto diváků, kterých přišlo dost. Příště je musíme potěšit třemi body.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Před zápasem jsem si natřel kopačky nějakou vojenskou impregnací, takže bych měl nohy v suchu i kdybych stál celej zápas ve sprše. Škoda, že bylo venku skoro 30 stupňů, takže mi to bylo k ničemu. Já jsem už šestatřicet let vypálená cihla a těch gólů jsem moc nedal, takže když se to konečně povedlo, tak jsem po hřišti lítal jako čmelák nakaženej vzteklinou. Chtěl bych klukům poděkovat za bojovnost, že jsme to v hlavách ještě nevzdali a dál se budeme rvát. V druhý půli jsme byli pod tlakem a od 70. minuty jsem si připadal jako rohlík namletej ve strouhance. Nicméně jsme to ustáli a troufnu si říct, že jsme vyhráli zaslouženě. Vyzkoušeli jsme si i bránění hokejového power play, když domácí odvolali gólmana Vilda, který pak hrál snad všechno od stopera až po levou zálohu. Vyzdvihnul bych jeho kopací techniku. Chtěl bych poděkovat i všem fanouškům, kteří s námi do Mýta přijeli. Pro naší psychiku jsou to důležité tři body a my už se těšíme na příští týden, kdy k nám přijede další těžký soupeř z Radnic.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Melka [-] , J. Melka [-] - M. Brož [-] , K. Komenda [-] (64. J. Hrabák [-] ) , R. Chvála [-] (81. J. Otec [-] ) , M. Mařík [-] , P. Štych [-] , J. Slavík [-] - J. Lenk [-] (59. S. Mackovič [-] ) , T. Hatina [-] -

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , J. Blažejovský [-] (62. T. Krejčí [-] ) , P. Macht [-] , M. Primas [-] , K. Liška [-] (77. P. Kalaš [-] ) , V. Skalský [-] , V. Kučera [-] (62. D. Král [-] ) , T. Pekník [-] , J. Kalaš [-] (46. F. Fikar [-] ) , T. Pečenka [-] (34. O. Lemon [-] )

ŽK: 7. M. Brož - 40. J. Blažejovský , 92. M. Primas .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Petrželka František - ŘÍHA Zdeněk, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích