Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Losenici!


Branky


13

Zázračné vyrovnání! Pohledec v desíti hráčích prohrával 0:3, po velkém drama v závěru však dokázal dorovnat a oba týmy si tak z tohoto souboje ze spodku tabulky odnášejí po jednom bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól

K důležitému záchranářskému souboji se sešla Velká Losenice a Pohledec. Domácí vědomi si ztráty museli vyhrát a proto začali aktivně a odměnou byl ve 4. minutě gól Sobotky, který technickou střelou k tyči nachytal brankáře. Domácí se povzbuzeni vedením snažili přidat druhý gól, což se jim nedařilo a hra se postupně vyrovnala a i hosté začali hrozit nebezpečnými brejky, které však zakončovali nepřesně. Ve zbytku prvního poločasu se šance střídaly na obou stranách, skóre však zůstalo na 1:0.

Drama v závěru

Na začátku druhé půle opět byli aktivnější domácí a dokázali zvýšit střelou k tyči kterou vyslal Zástěra. Hosté byli v druhém poločase jako opaření a jediné, co jim šlo, byly ostré zákroky, které hrozily zraněním. K jednomu takovému došlo i v 60. minutě, kdy po šlápnutí na kotník musel střídat domací kapitán Neubauer, což se nakonec ukázalo jako rozhodující, i přesto že byl faulující Beneš po protestech vyloučen. Domácí jakoby ztráta kapitána rozhodila a hosté i v 10 byli nebezpeční nejen herně ale i fauly. Když však v 75. minutě domácí Kamarád v brejku obešel vybíhajícího brankáře a zvýšil do prázdné branky na tři nula, vypadalo to, že tři body zůstanou v domácím prostředí. Pohledec posadila na koně penalta, kterou s přehledem proměnil v 80. minutě Hromádka a když se o minutu později krásnou střelou z dálky do šibenice trefil Žák bylo zaděláno na drama. Domácí chtěli za každou cenu udržet vydřené vedení a když už to vypadalo, že se to povede, tak se v 93. minutě po zazmatkování brankáře kopal roh, při kterém se všichni hosté vydali do vápna a Bártek šťastně hlavou vyrovnal. Rozhodčí chvíli na to zapas ukončil a skóre se tak zastavilo na remíze 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): V zápase jsme makali na plno a dokázali si vytvořit vedení 3:0, ale prostě jsme to zase prodrbali svými chybami a potřebné vítězství jsme ztratili. Hosté zaslouží uznání za to, že to ani v 10 za nepříznivého stavu nezabalili a dokázali vyrovnat, co uznání nezaslouží, je několik surových faulů, které byly za hranou, po kterých mohli být rádi, že zakončili zapas jen s jednou červenou a my můžeme být rádi, že jen s jedním zraněním. Fotbal nejsou šachy, ale fauly, kde vidíte pouze úmysl někoho nakopnout, do něj taky nepatří. Omlouvám se trenérovi hostí za urážky, které jsem mu adresoval a doufám, že příště, bude mít víc nadhledu a soudnosti, aby se vyvaroval komentářů, které měl k našim hráčům a rozhodčímu, i když se bojím, že u lidí jako on sebereflexe nehrozí. Jinak my jsme se asi svými chybami nejen v tomhle zapase odsoudili pravděpodobně k sestupu, ale budeme bojovat, dokud bude šance a chtít dohrát soutěž se ctí.




Sestavy


TJ Velká Losenice
O. Augustin [-] - P. Mach [-] , T. Neubauer [-] (65. R. Pátek [-] ) , M. Sobotka [-] , D. Bratršovský [-] , R. Kasal [-] , P. Kamarád [-] , D. Králíček [-] , R. Čihák [-] (75. P. Pojmon [-] ) , P. Zástěra [-] , P. Málek [-] (59. M. Kučera [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - K. Hofta [-] (60. J. Beneš [-] ) , M. Žák [-] , D. Bártek [-] , L. Jambor [-] , F. Karmazín [-] , M. Dvořák [-] , L. Novotný [-] , J. Švanda [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

ŽK: 15. M. Žák , 61. J. Beneš , 65. L. Jambor , 84. M. Dvořák . ČK: 64. J. Beneš .
Hráči zápasu: P. Zástěra .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - POSPÍCHAL Petr (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Záchranářský souboj, ze kterého vyjdou lépe hosté.