3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštivé odpoledne v Ujčově přineslo dělbu bodů.


Branky


36. P. Němec , 49. J. Nedoma , 73. R. Čuhel - 10. T. Klimeš , 42. P. Jaroš , 65. V. Musil
11

Ujčov v urputné bitvě třikrát dotahoval náskok soupeře. Divácky atraktivní utkání se spoustou branek a osobních soubojů skončilo zaslouženě nerozhodně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Rudolce

Do utkání aktivně vstoupil hlavně domácí výběr, který po celý první poločas měl míč více v držení. Hosté však byli efektivní. V 10min po rychlém kontru do otevřené obrany navedl míč na vápno kapitán Klimeš a střelou do šibenice nedal Burešovi šanci 0:1. Hned za pár okamžiků hosté z hodně podobné situace trefili břevno. Tím ale jejich celková aktivita vyhasla, zuby nehty bránili vlastní polovinu, k vidění bylo spoustu těžkých osobních soubojů a to po celý zápas. Ujčov postupnou výstavbou hry začal utahovat šrouby. Petr Mitáš nejprve orazil břevno, aby si v 36. minutě spravil chuť ukázkovým nábéhem do vápna, kde prostřelil brankáře hostí 1:1. Domácí pokračovali v obléhání soupeřova vápna a paradoxně v době největšího tlaku opět přišla studená sprcha v podobě nepokryté standardní situace a gólu do prázdné 42. minuta 1:2. Do kabin tak šli spokojenější hráči Rudolce. 

Vyrovnání

Hned od začátku druhé půle se opět domácí tým hrnul do předu. Druhé vyrovnání v zápase zařídil Nedoma, který si ukázkově zpracoval míč na prsa a propálil ho do sítě 49. minuta 2:2. S blížícím se deštěm bylo zaděláno na obrat v zápase. Ten se však nekonal, po špatně sehrané ofsajd pasti hosté po samostatném úniku naklonili misku vah opět na svou stranu 65. minuta 2:3. Domácí se okamžitě oklepali a znovu vyrovnali. Špatnou rozehravku brankáře hostí vystihl Josífek, míč předložil na vápno Čuhelovi a ten si věděl rady, přízemní střela znamenala další vyrovnání 73. minuta 3:3. V poslední minutě byl před vápnem faulován Ryba. Míč si vzal agilní Čuhel a jeho projektil ke smůle domácích, skončil na břevně. Chvíli poté velice dobře pískající sudí Sýkora utkání ukončil. Oba týmy tak připsali po bodu do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): S blížícím se koncem soutěže a postavením obou týmů v tabulce, bylo důležité klást důraz na motivaci a nasazení. Zveřejnil jsem v kabině výzvu-bečka piva za 5. místo na konci. Myslím že i toto pomohlo, předvedli jsme bojovný výkon, všechna čest, srdíčko tam opět bylo. Bohužel herně ne úplně vše vyšlo, soupeři jsme darovali dva góly a i když v závěru jsme mohli rozhodnout, remíza je naprosto zasloužená. 5. flek se hodně vzdálil, uvidíme jak naložíme se zápasem příští neděli na hřišti rozjeté rezervy Radešínky.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , P. Němec [-] (65. P. Mareš [-] ) , Z. Josífek [-] , J. Mareš [-] , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (77. J. Večeřa [-] ) , P. Mitáš [-] (85. P. Ryba [-] ) , O. Jančík [-] , O. Mareš [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] (84. J. Ptáček [-] ) - V. Musil [-] , M. Zmeškal [-] (69. A. Panák [-] ) , P. Jaroš [-] , L. Šerejch [-] (84. F. Vítek [-] ) , R. Vomela [-] , L. Pártl [-] (54. V. Musil [-] ) , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , P. Jaroš [-]

ŽK: 75. Z. Josífek , 78. P. Mitáš - 36. P. Jaroš , 78. R. Chytal , 81. A. Boháček .
Hráči zápasu: J. Nedoma - T. Klimeš .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - ŠKODA Jiří (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů