Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí potvrzuje svou jarní formu


11

Boj z týmů z vršku a spodku tabulky ovládlo na domácí půdě Březí, Losenice dostala 9 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Březí

Zápas mezi Březím a Losenicemi začal opatrně, když domácí tým zjevně podcenil úvodní fázi hry. Tato laxnost však rychle zmizela díky skvělému výkonu tria Sysel, Urbánek a Burian. V 15. minutě se do střelecké listiny zapsal Urbánek, který otevřel skóre a přinesl domácímu týmu potřebnou jistotu. O tři minuty později Urbánek znovu skóroval, znovu po chybě hostujícího stopera. Ve 31. minutě završil svůj hattrick, když se k němu dostal balón po lobu přes obránce od Buriana a Březí vedlo 3:0. Když se pak dvakrát za sebou prosadil Burian ve 33. a 35. minutě, bylo jasné, že domácí mají zápas pevně v rukou.

Čestný úspěch hostů

Do druhého poločasu vstoupilo Březí s jasnou taktikou kontrolovat hru a postupně navyšovat skóre. Ve 49. minutě zvýšil Drápela na 6:0, a přestože Losenice stále bojovala a snažila se tvořit šance, domácí tým nepolevil. V 65. minutě přidal další gól Tvarůžek a o pět minut později se Losenice dočkala čestného úspěchu, když Zástěra snížil na 7:1. Nicméně, Březí zůstalo nadále aktivní a v 73. minutě přidal Sysel další gól. Konečné skóre uzavřel v 79. minutě Hřebíček, čímž stanovil konečný výsledek na drtivých 9:1 pro Březí. Hosté ocenili bojovnost svého týmu a nasazení mladých hráčů, zatímco domácí tým předvedl, proč jsou aspiranty na postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Do zápasu jsme šli s tím hlavně nic nepodcenit. Což se nám moc nepovedlo, prvních 15 minut jsme si asi mysleli, že se zápas vyhraje sám. Naštěstí skvěle zahrálo trio Sysel, Urbánek, Burian a bylo po zápase. Druhou půlku jsme již kontrolovali a přidávali další góly. Klobouk dolů i před Losenicí, která ani za jasného stavu nepřestala hrát a stále se snažili bojovat o cenný gól.

TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Do utkání jsme vstoupili aktivně a vypracovali jsme si i šance, pak jsme dostali gól, a pak nás domácí začali přehrávat a navyšovali skóre. Sráží nás hrubé chyby a někdy i nezkušenost. Pozitivní je, že jsme dali čestný gól a naši mladí hráči získávají zkušenosti. Na domácích je vidět, že se jim daří a hraji v pohodě a budou se prát o postup a gratuluji jim k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - L. Matoušek [-] , M. Holánek [-] , P. Šimek [-] (78. J. Chytka [-] ) - M. Sysel [-] , P. Drápela [-] , M. Hřebíček [-] (57. S. Tvarůžek [-] ) , O. Broža [-] (65. V. Klíma [-] ) , M. Musil [-] - D. Burian [-] (57. A. Crha [-] ) , D. Urbánek [-] (65. R. Štěpánek [-] )

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] (65. P. Pojmon [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Málek [-] (73. L. Bratršovský [-] ) , R. Kasal [-] , M. Kučera [-] (64. L. Soukup [-] ) , D. Králíček [-] , R. Pátek [-] , P. Zástěra [-] , M. Němec [-] , D. Bratršovský [-]

Hráči zápasu: D. Urbánek , D. Burian , M. Sysel .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - GRUBER Jiří (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích