Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov i přes snahu Pohledce vítězí


Branky


26. F. Karmazín , 56. V. Hudák (p.) , 69. L. Jambor - 10. L. Burian , 16. J. Kolouch , 22. L. Burian , 42. M. Škorpík , 65. M. Škorpík
11

Pohledec doma ztrácí další body. Tentokrát sympatický výkon ale překonali hosti z Křižanova s obrovskou efektivitou. Přečtěte si o průběhu a ohlas hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný branek

Zápas mezi Pohledcem a Křižanovem začal svižně a již v 10. minutě se prosadil Leoš Burian, který poslal hosty do vedení. Křižanov se krátce nato radoval znovu, když Josef Kolouch zvýšil na 2:0 v 16. minutě. A šťastný začátek potvrdil svým druhým gólem v 22. minutě Leoš Burian. Pohledec se však nevzdal a František Karmazín snížil v 26. minutě na 3:1. Před koncem prvního poločasu se ale prosadil Michal Škorpík a Křižanov odcházel do šaten s pohodlným vedením 4:1.

Vítězství hostů

V druhé polovině zápasu Pohledec neztratil naději a ve snaze vrátit se do hry proměnil penaltu v 56. minutě, kterou kopal Vít Hudák, což snížilo skóre na 4:2. Nicméně Křižanov rychle odpověděl a Michal Škorpík přidal svůj druhý gól v 65. minutě, čímž zvýšil náskok hostů na 5:2. Domácí tým pokračoval v boji a Lukáš Jambor snížil na 5:3 v 69. minutě, ale Pohledec už nedokázal otočit vývoj zápasu. Hosté, navzdory převažující hře domácích, těžili z efektivity svých střelců a pečlivé obrany, i díky Leoši Burianovi, který ve druhé půli skvěle vypomohl obraně. Konečné skóre 5:3 pro Křižanov znamenalo tři body pro hostující tým.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Petr Pinkava (asistent trenéra): Fotbal je někdy nespravedlivý a nemá logiku. Domácí byli po většinu utkání lepší a přehrávali nás. My jsme ale ze sedmi příležitostí vstřelili pět branek. Perfektně nám zahrála obrana včele se Švejdou a Plockem, které v druhé půli skvělé vypomohl Burian, který se se stáhnul z útoku. Hráčem utkání: Škorpík Michal... Posila z "áčka", která z utkání odešla s bilancí 2+2. Burian Leoš... V první půlce vstřelil dvě branky a ve druhé odvedl spoustu černé práce, když se z útoku přesunul na defenzivní štít.



Sestavy


TJ Pohledec
L. Hudeček [-] , K. Hofta [-] (60. L. Jambor [-] ) , M. Žák [-] , D. Bártek [-] (65. M. Šajner [-] ) , M. Dvořák [-] , V. Hudák [-] , F. Karmazín [-] , L. Novotný [-] , J. Švanda [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

SK FC Křižanov B
P. Pinkava [-] - L. Burian [-] , M. Petr [-] , B. Horníček [-] , M. Škorpík [-] (69. M. Sklenář [-] ) , T. Plocek [-] , J. Milota [-] (46. M. Veselský [-] ) , J. Kolouch [-] , P. Bajer [-] , J. Švejda [-] , J. Mužátko [-]

ŽK: 44. J. Pustina , 64. D. Bártek - 19. M. Petr , 55. M. Veselský , 84. J. Mužátko .
Hráči zápasu: L. Burian , M. Škorpík .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KOTOVIC Filip, HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích