3:0
(1:1) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2024 17:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V opakovaném zápase překvapil Radostín Jimramov!


Branky


11

Zápas, který byl předčasně ukončen kvůli počasí se opakoval. Hosté v něm ale nastoupili v jiné sestavě i rozpoložení a Jimramov po gólu z brejku v závěru překvapili a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změny v sestavě

V opakovaném utkání 26. kola, které se v řádném termínu nedohrálo kvůli průtrži mračen nastoupili domácí v totožné sestavě jako v neděli, zatímco hosté udělali osm změn v sestavě a v úvodu utkání to bylo znát. Hosté hráli zkušeně zezadu, zhušťovali střed hřiště a vyráželi do rychlých protiútoků a z jednoho z nich se již v 9. minutě prosadil rychlý Šimek, utekl po levé straně a křížnou přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre utkání. Další dobrou šanci hostů zlikvidoval brankář Hlaváč v 18. minutě. Domácí se postupně dostávali do hry a ve 25.minutě překvapil J. Sedlák technickou střelou zpoza vápna k levé tyči  1:1 brankáře hostů. Domácí branka povzbudila, měli převahu, několik rohových kopů, ale koncovka chyběla.

Rozhodující gól po brejku

Od začátku 2. poločasu měli domácí výraznou převahu, ale hosty držel výborně chytající brankář Dupal, který navíc skvěle dirigoval hru celého mužstva, jednou mu pomohlo břevno, a tak se skóre neměnilo. Hosté hráli svou hru a čekali na brejk, ten přišel v 78. minutě, kdy důrazný a rychlý dorostenec Kučera přehrál domácí obranu a s jistotou skóroval. Domácí se snažili vyrovnat, ale brzdili je nepřesnosti v rozehrávce a tak hosté měli několik brejků, ale skóre se již neměnilo. Zápas tak skončil lépe pro Radostín po výsledku 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Jaroslav Pajkr (vedoucí týmu): Domácí mohou litovat, že utkání se v původním termínu nedohrálo vlivem počasí, protože výsledek by byl asi obrácený. Hosté podali velmi dobrý taktický výkon a pokud udrží mladé hráče, kteří mají velký potenciál a kvalitu, mohl by se Radostín brzy vrátit do krajských soutěží.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] (46. K. Šenkýř [-] ) , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] , V. Peňáz [-] , L. Zbytovský [-] - J. Sedlák [-] (80. P. Sedlák [-] ) , M. Dvořák [-] (60. . Novotný [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
I. Dupal [-] - L. Dvořák [-] (64. O. Vítek [-] ) , D. Invald [-] , M. Šimek [-] , D. Hrbek [-] (46. K. Kučera [-] ) , J. Poul [-] , Š. Jurek [-] (46. D. Poul [-] ) , J. Marek [-] , F. Beneš [-] , D. Gregar [-] , Š. Havlíček [-]

Hráči zápasu: M. Šimek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TRÁVNÍČEK Jiří, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů