Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

20.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostřešany konečně zabraly


10

AFK Ostřešany slaví v letošním roce 100 let od založení klubu, jejich výsledky jsou však hluboko pod očekáváním. Alespoň částečnou náplastí je jim nedělní jasná výhra 5:0 nad sousedními Dražkovicemi. Ty nezopakovaly nadějné výkony z posledních utkání a z Ostřešan odjíždějí s debaklem a zklamáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Drbohlav posvítil na cestu

Velmi pěkná návštěva 150 diváků viděla v prvním poločase vyrovnaný souboj dvou týmů, které potřebují body jako sůl. Více šancí si vypracovali hosté, kteří tak dokazovali, že mají v posledních zápasech velmi slušnou formu.

Jukla však dokázal dvakrát ve vyložené šanci vychytat veterán mezi třemi domácími tyčemi Miroslav Pechmann. Blízko ke gólu byl i Vladyka, jeho volej po rohovém kopu ale skončil vedle.

A tak se osvědčilo otřepané "nedáš, dostaneš". Ve 42.minutě si přízemní centr z levé strany srazil obránce Bílek tak nešťastně, že pro kapitána AFK Lukáše Drbohlava bylo už lahůdkou dopravit míč poprvé do soupeřovy sítě - 1:0.

Tento gól hosty psychicky srazil, měly přijít ale ještě horší věci.

Po přestávce koncert domácích

Po příchodu z kabin spustili domácí hráči ofenzivní koncert, na který Dražkovice nenašly žádnou adekvátní odpověď. Ostřešany vycítily svou šanci rozhodnout utkání, přitlačily a góly padaly jako na běžícím pásu.

V 52.minutě si našel přihrávku za obranu kanonýr Moravec a dal na 2:0.

V 56.minutě tvrdou střelu z přímého kopu vyrazil Daniel Šmarda pouze před sebe a Filípek zvyšoval už na 3:0.

Konečnou podobu skóre dal ještě dvěma přesnými trefami střídající Vohradník - 5:0.

Tristní výkon hostujícího týmu ve druhém poločase přinesl zaslouženou výhru pro Ostřešany, které se tak nadýchly čerstvého vzduchu po nepřesvědčivých jarních výkonech.



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
Jaroslav Vohradník, autor 2 gólů: "Všichni jsme věděli, co je ve hře a že musíme vyhrát. V kabině projelo před začátkem tornádo a na hřišti byla vidět změna. Víc se nahrávalo a dalo se na ten fotbal koukat."

SK Dražkovice
Lukáš Němec, kapitán: "Nevím, co se s námi stalo! Tohle nemělo nic společného s našimi posledními výkony. Jasně, měli jsme i velké šance v první půli, mohlo to vypadat jinak. Celkově ale domácí vyhráli zaslouženě. Řekl bych, že se ani moc nenadřeli, odevzdali jsme jim to."



Sestavy


AFK Ostřešany
M. Pechmann [-] - M. Filípek [-] (75. J. Havlíček [-] ) , L. Moravec [-] , D. Jeníček [-] , O. Hátle [-] (62. O. Dufek [-] ) , F. Caha [-] (62. Z. Brus [-] ) , L. Drbohlav [-] (79. J. Vilím [-] ) , L. Nevřala [-] , F. Krigovský [-] , P. Němec [-] , V. Křivka [-] (59. J. Vohradník [-] )

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Šmarda [-] , T. Ťopek [-] (59. P. Chvojka [-] ) , J. Jukl [-] , D. Stehno [-] , L. Němec [-] (62. M. Marek [-] ) , T. Stehno [-] (56. J. Šmíd [-] ) , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-] (47. L. Movsesyan [-] ) , M. Voříšek [-] , L. Kuta [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lukášek Jiří - DOSTÁL Dominik, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Lukáš Němec
Tip experta: výhra hostů

V naší situaci musíme jít do každého zápasu s jasným cílem bodovat. Samozřejmě tedy nemůžu tipnout jinak než naši výhru. Budu si přát, aby se nám uzdravili alespoň nějací marodi a abychom pokračovali v nastavení, které jsme v průběhu jara nastolili. Ostřešanům máme z podzimu co vracet za vysokou porážku, byl to náš nejhorší výkon v sezóně.