Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tradičnímu derby dominovala Křičeň


Branky


11

Tradiční derby sousedních vesnic mezi SK Křičeň a TJ Sokol Rohoznice vyznělo jednoznačně ve prospěch domácích žlutomodrých fotbalistů, o jejich dominanci svědčí nejlépe výsledek 6:0. Na první jarní výhře se blýskl hattrickem Tomáš Havlíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup do zápasu

Necelých devět desítek fanoušků vidělo skvělý nástup do utkání domácího SK, který na jaře i přes solidní výkony dosud naplno nebodoval. V 5.minutě otevřel skóre Tomáš Havlíček - 1:0. Byla to prakticky první vážnější akce a hned zakončená gólem.

Přestože to byla Rohoznice, která měla v ukazateli držení míče navrch, v produkci branek pokračovali pouze domácí. 

Ve 20.minutě využil kanonýr Biath podběhnutí brankáře Magušina a do prázdné brány zvyšoval na 2:0.

Konečný účet prvních 45 minut pak ve 30.minutě uzavřel opět Havlíček, který se prohnal po pravém křídle a zkušenou střelou k protilehlé tyči upravil již na 3:0.

Obrovský tlak hostů utnulo vyloučení

Zřejmě uspokojení z jasného stavu způsobilo, že Křičeň nastoupila do úvodu druhého poločasu hodně pasivně. Rohoznice vyvíjela na bránu Štěpánka místy až drtivý tlak a korekce výsledku visela ve vzduchu.

K překvapení diváků ale tlak skončil z jiného důvodu. V 58.minutě totiž Václav Branský vyslal do úniku Abbrenta. Ten byl doslova sestřelen Šmahou a pro něj nemohlo přijít nic jiného než červená karta!

V oslabené sestavě bylo jasné, že k obratu ze strany hostů již dojde velmi těžko. Naopak v 67.minutě vstřelil po centru Kokiho svůj druhý gól hlavou Biath - 4:0.

V 72.minutě se do střelecké listiny zapsal i veterán Malý. Přestože byl na hřišti pouhých deset minut, naběhl si z pozice beka do vápna, kde s přehledem obstřelil brankáře Rohoznice - 5:0.

Pověstný tenisový kanár pak zazpíval hostům v 80.minutě, kdy po obrovském závaru ve vápně hostů zkompletoval hattrick Tomáš Havlíček - 6:0. Byl to pro něj již 8.gól v této sezóně.

V prestižním derby tak slavila jasnou výhru Křičeň a oplatila tak svému soupeři vysokou porážku 2:6 z podzimu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Křičeň
Antonín Branský, hráč: "Výhra je pro nás velmi důležitá, ty výsledky týmů pod námi už nás dost ohrožovaly. Ale hlavně pro sebevědomí a klid do kabiny na závěrečné zápasy sezóny. Na podzim nás Rohoznice smetla 6:2, tak jsme jim to nyní vrátili."

Sokol Rohoznice
Vlastimil Halbich, předseda klubu: "Do 60. minuty jsme na rohy vyhráli 13:2, držení míče 70:30 pro Rohoznici, ale výsledek? Po červené kartě nebylo co řešit… 6:0? V Křičeni? Budeme muset jezdit přes Dobřenice."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] , T. Havlíček [-] , J. Vanžura [-] , V. Branský [-] , B. Koki [-] (73. F. Gloza [-] ) , M. Rež [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (62. P. Malý [-] )

Sokol Rohoznice
P. Magušin [-] - M. Mlynka [-] , R. Fidler [-] , P. Zezulák [-] , J. Buchta [-] , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] (82. O. Metelka [-] ) , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 47. V. Branský , 50. T. Havlíček , 60. L. Hanzl - 39. V. Malinský , 55. P. Zezulák , 58. J. Skoupý . ČK: 58. P. Šmaha .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Šebetka Milan - OLAJOS Viliam, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Peter Nägele
Tip experta: remíza

Oba týmy se hodně dobře znají, nemají to k sobě daleko. Zápasy v Křični bývají divoké a bohaté na branky, tak to bude i tentokrát. Spíše remíza, možná jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza