0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice umí vyhrávat o gól


Branky


11

Tohle holické béčko prostě letos umí! Vyhrávat o gól zápasy, které by měly za normálních okolností skončit remízou. Z patnácti odehraných kol se to stalo již po osmé, tentokrát to pocítil při porážce 0:1 TJ Sokol Újezd. Jediným úspěšným střelcem byl Jaromír Krpata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance Újezd zamrzely

Šlágr kola se hrál v Újezdu, kam zavítalo béčko Holic. Domácí hráči se na utkání hodně těšili, o motivaci nebyla nouze. V případě vítězství by se totiž na svého soupeře z TOP 3 dotáhli na pouhé tři body.

Přes sedm desítek diváků vídělo po celý zápas vyrovnaný duel, hrál se důrazný, bojovný fotbal. Na hře bylo cítit důležitost mače.

V prvním poločase se šance rodily velmi ztěžka, prim hrály obě obrany. Domácí Újezd nejvíce mrzí veliká příležitost jejich kanonýra Homby. Ten se po přečíslení ocitl sám před prázdnou svatyní Kroutila, v záklonu ale přestřelil.

V 35.minutě byl pak blízko vstřelení úvodní branky Linha, tváří v tvář gólmanovi hostů chtěl trefit centr z prvního doteku, balón však minul.

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Šťastná trefa Krpaty rozhodla

Ve druhém poločase se domácí tlačili opět do útoku a chtěli zápas klíčovým prvním gólem vychýlit na svou stranu. Přesně takový duel to v neděli v Újezdu byl - o prvním gólu. Kdo ho dá, s největší pravděpodobností vyhraje. 

Hostující hráči kvitovali s povděkem, že proti nim konečně nastoupil soupeř, který chtěl hrát fotbal a nejen tuhou defenzívu. Své ofenzivní akce však velmi dlouho řešili zbrkle a nepřesně.

 

Rozhodnutí přišlo v 55.minutě. První rychlou akci Holic ještě obrana díky Chlumeckému odvrátila, odkopu Vohralíka se však zmocnil kapitán hostů Machatý. Po sérii přihrávek se k míči dostal nejlepší střelec hostů Krpata a zhruba z 35 metrů vyslal na bránu gólmana Bílého podivnou střelu, která však k překvapení všech skončila v síti - 0:1. 

 

Využil tak trochu vysunutého postavení Bílého, ten reagoval příliš pozdě. 

Přestože do konce zápasu chyběla ještě velká porce minut, s přibývajícími minutami bylo čím dál jasnější, že holické béčko opět zvítězí o jednu branku. To je totiž v letošní sezóně jejich specialita, z 15 zápasů se tak stalo již osmkrát.

Újezd by pravděpodobně nedal gól ani kdyby se hrálo ještě další poločas, béčko Holic si veze domů obrovsky cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Michal Zounar, obránce: "Když porovnám náš výkon ze Sezemic v poháru a dnes, tak s Holicemi to bylo na takových 50%, což v takovém zápase prostě nestačí."

SK Holice B
Zdeněk Nývlt, trenér: "Odvezli jsme si cenné tři body po vyrovnaném průběhu utkání, které rozhodlo zaváhání domácího brankáře po střele Krpaty. Chválím tým za výrazně lepší herní projev oproti minulému týdnu doma se Srchem."



Sestavy


Sokol Újezd
M. Bílý [-] - J. Homba [-] , G. Bendig [-] (73. R. Mrhal [-] ) , J. Bendig [-] (56. M. Molnár [-] ) , M. Urbanec [-] , F. Gočaltovský [-] , T. Linha [-] , K. Ovečka [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-]

SK Holice B
O. Kroutil [-] - J. Tláskal [-] , V. Klasovitý [-] , J. Krpata [-] (78. M. Strnad [-] ) , D. Kudrna [-] (90. Z. Nývlt [-] ) , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , T. Velinský [-] , M. Roček [-] , J. Velinský [-] , J. Matyáš [-]

ŽK: 49. M. Zounar , 60. J. Homba - 74. J. Tláskal , 81. J. Matyáš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - ŠKOLOUT František, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Kevin Ovečka
Tip experta: výhra domácích

Možná nejzajímavější zápas kola, ideální příležitost se ještě více přiblížit k čelu tabulky. Újezd má jasné ambice na postup, v poháru jsme vyhráli v Sezemicích a přesvědčili se, že i týmy z TOP trojky se dají porazit.

Tip: výhra hostů