3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr doma opět za tři body a bojuje o čtvrté místo!


Branky


9

Libčany, které v posledních kolech trápí extrémní marodka zajížděly ve 27. kole na půdu Dvora, kterému se na jaře daří. Svěřenci Zbyňka Dujsíka i tento  domácí zápas zvládli a připsali si důležité tři body v boji o čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se domácí kotel načeka

V prvních minutách se hrálo zejména mezi vápny a první nebezpečná situace nastala v 6. minutě, kdy Finke nepřesně rozehrál a trefil domácícho útočníka, naštěstí pro něj se míč odrazil zpět k nemu do rukavic a nebezpečí bylo zažehnáno. V 9. minutě to z přímého kopu zkusil Machač a na kluzkém terénu jeho střela donutila Finkeho k dobrému zákroku. Domácí byli v první půli aktivnější, ale svoji převahu dlouho využít nedokázali. Dočkali se až těsně před přestávkou, kdy ve 41. minutě Trnka parádním centrem na zadní tyč našel nabíhajícího Jirouska a ten hlavou poslal Dvůr do vedení.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Libčany svůj výkon v druhé půli zlepšily a v 50. minutě se jim podařilo srovnat, když v 51. minutě parádní střelou zpoza vápna do levé šibenice překonal Havrda Matulu. Libčany ucítily šanci a snažily se o obrat, bohužel v 76. minutě uviděl druhou žlutou kartu David Hůlka a hosté šli do deseti. Dvůr přesilovku v závěru dokázal využít. V 85. minutě poslal centr do ohně Pícha, hostující gólman ho nedokázal vyrazit ven a míč se příhodně odrazil k Formánkovi, který ho dotlačil do sítě a vrátil Dvoru vedení. Rozhodnutí přišlo o tři minuty později, kdy dlouhý centr propadl až k Trnkovi, proti kterému nejprve velmi dobře zasáhl Finke, bohužel pro něj se vyražený míč odrazil zpět k Trnkovi a ten pečetil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: Cenné vítězství nad kvalitním soupeřem, kterého v těchto dnech zlobí marodka a jiné absence. Přesto u nás odevzdal maximum a do poslední chvíle byl ve hře o bod. Z naší strany velmi dobrá první půle nabídla jen jednu branku a vedle ní zvonkohru. Po pauze se potvrdilo otřepané nedáš - dostaneš a nádhernou ranou soupeř vyrovnal. Po vyloučení jsme se rvali o vítězství a se štěstím nakonec přesilovku proměnili. Odveta za nešťastnou podzimní porážku se tak vydařila.

SK Libčany
František Bárta, sekretář: Nejprve obrovský dík všem našim hráčům, zejména pak těm z béčka - bez nich bychom na zápas ani neodjeli. A k zápasu samotnému? Chtělo by se mi zvolat: "Ty vole, to měla být remíza." Domácí lepší v první půli, my ve druhé do doby vyloučení.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - D. Sojka [-] (76. A. Ngantsie [-] ) , L. Trnka [-] , T. Picha [-] , T. Formánek [-] , M. Jirousek [-] , M. Janata [-] (88. M. Hák [-] ) , D. Knespl [-] , D. Vitebský [-] , T. Olawoyin [-] , F. Machač [-]

SK Libčany
T. Finke [-] , D. Hůlka [-] , A. Chromek [-] , F. Studýnka [-] , J. Hušek [-] , T. Buriánek [-] , P. Jiřík [-] , F. Havrda [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , R. Tyrych [-] (88. P. Pospíšil [-] )

ŽK: 75. M. Jirousek - 37. D. Hůlka , 69. T. Buriánek , 86. T. Finke . ČK: 76. D. Hůlka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - FILIP Miroslav, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Škoda
Tip experta: výhra domácích

Dvoru se na jaře poměrně daří a věřím, že si doma poradí i s týmem Libčan.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích