Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 14:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr loupil v Jičíně


Branky


9

Fotbalisté Dvora navázali na domácí výhru s Libčany a jsou stále v boji o čtvrté místo. V Jičíně vyhráli jasně 5:1, dvěma góly se na výhře hostů podílel David Knespl. Domácí naopak po porážce klesli na poslední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny

Zápas začal zostra, když hned v 9. minutě uviděl hostující Knespl žlutou kartu za tvrdý faul na Ulvra. Góly v první půli začaly padat až v poslední patnáctiminutovce. Nejprve se ve 33. minutě dostal k odraženému míči po rohovém kopu Knespl a propálil vše, co mu stále v cestě. Hosté se podruhé prosadili ještě před odchodem do šaten, když Vitebský zahrával standardní situaci od středového kruhu a přesným centrem našel nabíhajícího Pichu, který zvýšil na poločasových 2:0. 

Rychlá branka domácích v úvodu druhé půle

Do deštivé druhé půle vstoupili lépe domácí, když už ve 49. minutě snížil na 1:2 Holer, který si ve vápně narazil s Macháčkem a prostřelil Matulu. Šance domácích na obrat srazil o šest minut později Formánek. Trnka na polovině hřiště vybojoval míč a parádním pasem do lajny vyslal Knespla, který míč zatáhl k lajně a přesnou přihrávkou na malé vápno našel právě Formánka, který míč už pouze doklepl do sítě. O vítězství Dvora, rozhodl v 73. minutě Vitebský, který zpoza vápna natáhl ke střele a tu přesně umístil k pravé tyči Švorcovi brány. Na konečných 5:1 upravil v 90. minutě David Knespl, který s přehledem zakončil rychlý brejk hostů.



Sestavy


SK Jičín
M. Švorc [-] - P. Mokošín [-] , A. Gaubman [-] , A. Kopáček [-] (66. D. Machačný [-] ) , J. Kuncíř [-] - L. Holer [-] (66. F. Smolík [-] ) , O. Zugar [-] , J. Ulvr [-] , V. Matějka [-] (78. J. Vích [-] ) - J. Macháček [-] (82. F. Kosejk [-] ) , D. Fidrich [-] (78. L. Joukl [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - D. Sojka [-] , L. Trnka [-] , T. Picha [-] , T. Formánek [-] , M. Jirousek [-] , M. Janata [-] (72. M. Hák [-] ) , D. Knespl [-] , A. Ngantsie [-] , D. Vitebský [-] , F. Machač [-]

ŽK: 41. J. Ulvr - 11. D. Knespl , 88. T. Picha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fryš Milan - VLACHYNSKÝ Kamil, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Oskar Fotr
Tip experta: remíza

Jičín se u nás prezentoval poměrně slušnou defenzivou. Doma potřebuje bodovat. Tipuju remízu.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích