Václav Dvořák: Vždycky jsem byl hladový po gólech a padá mi to tam i teď, za což jsem rád!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě! V minulém zápase jste se dvakrát prosadil a zejména druhá branka stála za to, jak zápas hodnotíte?
Děkuji, povedlo se to (směje se). Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale byli jsme připraveni, že Dobruška může kdykoliv překvapit. Nakonec jsme si to ale pohlídali a zápas dotáhli do vítězného konce.
V této sezóně jste nastupoval i za C-tým, kde vám to také střílelo, dával jste góly odjakživa?
Ano, do pár zápasů jsem nastoupil a pár gólů dal. Vždycky jsem byl hladový po gólech a pada mi to tam i teď, za což jsem rád.
Chlumec B letos neobhají třetí místo z loňské sezóny, jaká je zatím spokojenost s touto sezónou?
Bohužel letos nenávážeme na umístění v TOP 3. Je znát, že některé zápasy jsme nezvládli, tak jak bychom chtěli. Myslím ale, že pokud navážeme na vítěznou vlnu, tak bychom mohli skončit na 5. místě. S tím bychom byli spokojeni.
Naopak C-tým stále bojuje o postup do A-třídy, věříte, že to dopadne?
Věřím, že pokud kluci budou makat tak, jako do teď tak na postup určitě mají.
První tým Chlumce hraje ČFL, občas se objevíte i na lavičce. Věříte, že si někdy připišete start v ČFL? A jak funguje spolupráce mezi všemi dospělými týmy v Chlumci?
Ano s A-týmem jsem už parkát byl. Myslím, že když na sobě budu víc pracovat, tak tu příležitost dostanu. Teď se snažme hodně zapracovávat dorostence do C-týmu a trenéři se zároveň snaží posouvat kluky z B-týmu směrem do A-týmu.
Co rád děláte, když nehrajete fotbal?
Když máme volno, tak se většinou jezdím koukat na kamarády, kteří hrají jinde a nebo si rád zahraju tenis.
Oblíbený hráč a klub?
Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.