2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hašek vystřelil Dobrušce výhru v Derby!


Branky


9

Druhé okresní derby v tomto kole sehrála Dobruška s Rychnovem. Favoritem byli hosté, kteří jsou v tabulce výše. O výhře domácích rozhodl dvěma góly Aleš Hašek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková úvodní branka

Na první branku diváci nemuseli čekat příliš dlouho. Už ve 4. minutě Bílek hlavičkou prodloužil dlouhý nákop dobrušského gólmana Effenberka na rozběhnutého Haška, který tváří v tvář Šebestovi s přehledem zakončil. V 8. minutě mohl na 2:0 zvýšit dobrušský Bílek, proti němu ale dobře zasáhl Šebesta. Rychnovu se podařilo srovnat v 16. minutě, kdy se parádní střelou pod břevno prosadil hráč rychnovské rezervy Filip Čaban. Ve zbývajícím čase byly k vidění další šance na obou stranách, žádná z nich ale gólem neskončila a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Znovu Hašek

V druhé půli padla již jen jedna branka, která zápas rozhodla. V 72. minutě střídající Žahourek nanápadným obloučkem vyslal do šance Haška, ten si míč dobře zpracoval a podruhé v zápase překonal Šebestu. Domácí dokázali jednogólový náskok udržet až do závěrečného hvizdu a díky této výhře se přibližili Rychnovu v tabulce na rozdíl jednoho bodu.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - V. Karal [-] , K. Krištof [-] (46. J. Žahourek [-] ) , M. Čančara [-] , L. Prostředník [-] , D. Doucek [-] , P. Krahulec [-] , A. Hašek [-] (90. T. Nguyen [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Moník [-] , L. Světlík [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] , J. Lukášek [-] - V. Lihařík [-] (68. J. Šťovíček [-] ) , M. Rücker [-] (79. J. Koráb [-] ) , J. Nosek [-] , F. Široký [-] - F. Čaban [-] (58. M. Červinka [-] ) , D. Veselý [-]

ŽK: 70. D. Doucek , 80. P. Krahulec - 62. M. Červinka , 84. Š. Vacek , 92. J. Šebesta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŠILING Karel, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Oskar Fotr
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy vnímám jako velice kvalitní. Přikláním se k Dobrušce vzhledem k domácímu prostředí.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů