2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novopečený držitel poháru z Třeboně padl v Rudolfově


Branky


20

Po vítězství ve finále krajského poháru nad Semicemi zavítala Třeboň na půdu Rudolfova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý hrdina

Trápící se Rudolfov v jarní části moc body nesbíral, sobotní utkání však bylo výjimkou. Třeboň měla v utkání po většinu času více ze hry, proti úvodnímu gólu Jiskry však stála pevná domácí obrana v čele s brankářem Keřkou, který vychytal například nebezpečného Radostu na začátku druhého poločasu. O osudu utkání nakonec rozhodl domácí mladíček Ondřej Štolba, jenž nastoupil do utkání v 53. minutě. Sedm minut po nástupu do hry obdržel Štolba přesný míč do svého spoluhráče, povedenou střelou překonal brankáře Kopeckého, a rudolfovský mladíček tak poslal "Perštát" do vedení. Jiskra se snažila o vyrovnáním, výsledkem snahy byl však pouze druhý gól domácích, který v 86. minutě vstřelil, po přihrávce Štolba, Štěpán Prokeš.

Pohárové oslavy si tak "vybrali" svojí daň a Třeboň padla v Rudolfově poměrem 0:2. Naopak domácí se dočkali tříbodového vítězství po třech porážkách.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V prvním i druhém poločase jsme si vytvořili několik brankových příležitostí. Bohužel jsme je neproměnili. Soupeř v druhém poločase dvakrát stejně udeřil po našem ofenzivním rohu a vstřelil dva góly. Neproměňování šancí a chyby v obranné fázi nás sráží.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] (70. O. Hajný [-] ) , F. Peiger [-] , J. Šindelář [-] , V. Dvořák [-] , J. Novotný [-] , D. Boček [-] , Š. Prokeš [-] , M. Sládek [-] (53. O. Štolba [-] ) , R. Tyrpák [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] , J. Zavadil [-] , D. Andres [-] , D. Širhal [-] (77. A. Kopet [-] ) , F. Radosta [-] , V. Bouška [-] , J. Matoušek [-] , J. Kubata [-] , J. Vrána [-] (67. P. Valíček [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-]

ŽK: 36. J. Kubata , 51. F. Radosta , 54. L. Hromádka , 89. J. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dunovský Karel - FRČEK Filip, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Filip Breibisch
Tip experta: remíza

Zdánlivě jednoznačné utkání, ale Rudolfov bude chtít doma konečně vyhrát a Třeboň to nebude mít vůbec lehké. Záleží také na tom, zda nebudou Třeboňští ještě slavit výhru ze středečního poháru, ke které ji ještě jednou blahopřeji.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů