3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov sestupuje z krajského přeboru! Definitivum přinesla porážka ve Strakonicích


Branky


19

To, k čemu se schylovalo, je tady! Jankov po třinácté porážce v řadě definitivně sestupuje z krajského přeboru. Posledním hřebíčkem do rakve bylo nedělní utkání v areálu Na Křemelce proti strakonickému Junioru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvaadvacet let!

V první větší příležitosti se v rámci nedělního utkání ocitli domácí hráči, jejichž kombinaci zakončil kapitán Zahrádka pouze střelou do tyče. Skóre se tak poprvé měnilo až v 16. minutě, kdy rychlý přechod do útoku zakončil přesnou střelou v pádu Karel Krejčí. Hosté se pokusili o vyrovnání po centru Bürgera, hlavička Kociana však nebyla předurčena k úspěchu. Na tahu tak byli opět domácí a ve 31. minutě vybojoval Junior svůj pátý rohový kop. Souboj Bürgera s Legdanem sice střelecké zakončení odvrátil, odražený míč však zamířil přímo k nohám Lukáše Fajtla, který svojí ranou poslal domácí do dvougólového vedení.

Hosté ovšem nic nevzdávali a ve druhém dějství přišla lepší kombinace a i střelecké pokusy Jankova. V jednom z nich se objevil v 70. minutě Tomáš Troup, jeho zakončení ovšem dokázal brankář Lízal vytěsnit mimo branku. O pár minut později naopak pálil Votava pouze do připraveného domácího bloku. Zakončení hostům vázlo a tak si poslední branku v utkání připravily Strakonice. V 75. minutě se míče ujal Prajzler, který posunul na Krejčího, jehož přihrávku uklidil za Skálova záda Tomáš Janoch.

Strakonice tak nakonec zvítězily v nedělním utkání 3:0 a definitivně poslaly Jankov do 1.A třídy, kam hosté sestupují po dlouhých dvaadvaceti letech. 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Domácí zápas s posledním Jankovem byl z kategorie povinných vítězství. Hráče jsem před zápasem upozorňoval na možné podcenění, ale naštěstí se tak nestalo. Od začátku jsme byli lepším týmem a vytvářeli si šance. Poločasové vedení mohlo být i vyšší, kdybychom lépe řešili finální přihrávky do boxu. Druhý poločas jsme odehráli už ve vlažnějším tempu. Přidali jsme třetí gól a bylo po zápase. Jankov za celý zápas neměl nějakou větší šanci, a tak si připisujeme třetí nulu v řadě. Ještě jsme nastřelili tyčku a jeden gól nám nebyl uznán pro ofsajd, takže vítězství je naprosto zasloužené. Teď jedeme do Roudného na podle mě nejlepší celek soutěže s divizními parametry a moc se na to těšíme.

SK Jankov
Web SK Jankov: Je hotovo! To, k čemu se schylovalo po celou jarní část, dostalo v neděli 2.6.2024 definitivní razítko. Jankov se po třinácté prohře v řadě vrací po dlouhých dvaadvaceti letech do I.A třídy. A to paradoxně po jednom z těch lepších výkonů, které jsme mohli od svěřenců trenéra Martina Kročáka vidět. Na Strakonické Křemelce se však Jankovští znovu dopustili chyb v zadních řadách, které soupeř dokázal potrestat, kdežto své ofenzivní akce do zdárného konce dotáhnout nedokázali. Junior, v jehož dresu se střelecky prosadil i exjankovský Lukáš Fajtl zvítězil popáté v řadě, na jaře už poosmé a v jarní tabulce mu patří pěkné čtvrté místo.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - T. Janoch [-] , S. Legdan [-] , D. Míčka [-] (71. T. Prajzler [-] ) , L. Fajtl [-] , K. Krejčí [-] (85. J. Tomšovic [-] ) , B. Kubeš [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] (79. V. Mrkvička [-] ) , L. Pomej [-] , J. Smola [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - P. Borovka [-] , A. Hanzlík [-] , V. Bürger [-] , J. Bohoněk [-] , T. Troup [-] (79. M. Sklář [-] ) , M. Kocian [-] (46. P. Stráda [-] ) , J. Vokurka [-] (79. T. Hüttner [-] ) , M. Votava [-] , S. Kysela [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 63. R. Zahrádka - 65. V. Jirkovský , 67. S. Kysela .
Hráči zápasu: L. Fajtl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VICAN Miroslav - ŠŤASTNÝ Radek, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: výhra domácích

Každý jiný výsledek, než vítězství domácích, by byl obrovským překvapením.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strakoničtí si možná i zastřílí.

Tip: výhra hostů