1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice vyloupily Trhové Sviny


Branky


18

Boj o záchranu pokračoval pro Semice v Trhových Svinech, kde svěřence Marcela Nouska přivítal domácí Spartak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka a pak nic

Jako první se v utkání prosadili domácí, když už ve 2. minutě překonal brankáře Dvořáčka Jiří Macák. Hosté se dlouho nemohli dostat do zápasového tempa, přesto při poločasové pauze vedli. Ve 38. minutě totiž nejprve srovnal, po kombinaci s Kačírkem, Jakub Micka a těsně před poločasovým hvizdem poslal Semice do vedení Filip Blažek.

Domácí Spartak se na začátku druhého poločasu snažil o vyrovnání, to se však k domácí smůle nedostavilo. Na tahu tak byli opět hosté a v 65. minutě poslal Semice do dvougólového trháku Petr Valach, který využil povedené přihrávky Buchteleho. Gólový účet zápasu se nakonec uzavřel v 85. minutě, kdy pečetil hostující výhru střídající Marek Valach.

Semice tak zvítězily v Trhových Svinech poměrem 4:1 a připsaly si tak, vzhledem k vítězství Dražic, velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Toto vítězství nás hodně těší. Prvních dvacet minut jsme se trošku hledali a z toho vyústil i první gól ve druhé minutě. Poté jsme začali lépe kombinovat a konečně jsme podrželi míč. Dostávali jsme se dopředu, přišla vyrovnávací branka a těsně před koncem poločasu jsme se dostali i do vedení. O půli jsme řekli klukům, ať se do ničeho neženou. Věděli jsme, že Spartak bude hodně napadat a šance domácích jsme si pohlídali. Přidali jsme ještě dvě branky a nakonec zvítězili 4:1.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - J. Tůma [-] (46. J. Šemro [-] ) , O. Kolář [-] (86. M. Popovič [-] ) , M. Valut [-] (46. P. Graman [-] ) , J. Macák [-] , L. Zítek [-] (68. M. Kodras [-] ) , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , F. Pavel [-] , O. Hruška [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] , D. Buchtele [-] , D. Šourek [-] , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (89. F. Breibisch [-] ) , R. Veleman [-] (56. M. Valach [-] ) , P. Listopad [-] , F. Blažek [-] , M. Kačírek [-]

ŽK: 32. J. Tůma , 64. R. Horelica - 25. J. Micka , 90. P. Valach .
Hráči zápasu: F. Blažek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dunovský Karel - FRČEK Filip, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Bron
Tip experta: výhra hostů

Trhové Sviny mají v posledních kolech dost absencí, Semice si odvezou výhru, rozhodne Kuba Keclík.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích