1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zavidova se málem postaralo o překvapení kola


Branky


54. D. Matějka - 38. F. Laki , 81. J. Beneš , 89. D. Dolák
13

K prvnímu jarnímu zápasu nastoupila rezerva Zavidova proti Tatranu Rakovník, týmu z čela soutěže. To, že proti sobě hrají týmy z opačných koutů tabulky, nebylo vůbec znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov trápila koncovka

První minuty drželi míč více na svých kopačkách hosté, ale do šancí se příliš nedostávali. Obrana domácích se dobře posouvala a dlouhé nákopy sbíral za vápnem gólman A. Kraus. První šanci měli domácí. A. Beneš nenačasoval dobře výběh, minul míč a D. Štiller mohl zakončit do prázdné branky. Bohužel pro zavidovské béčko byl až příliš z úhlu a mířil vedle.

 

Na druhé straně odpověděl Špimr, který se vyhnul ofsajdové pasti, ale tváří v tvář A. Krausovi mířil vedle. Do další šance se pak hnal opět Zavidov. Matějka vybojoval míč, posunul ho na D. Štillera, ale jeho střelu zblizka bravurně vychytal A. Beneš. Míč se ještě odrazil k Horvátovi, ale jeho dorážka mířila vedle. Nedáš, dostaneš...

 

Ve 38. minutě prostrčil J. Beneš na F. Lakiho a ten střelou k tyči překonal zavidovského brankáře - 0:1. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin, přišla šance na vyrovnání. Propadlý míč se dostal až k Horvátovi, ale ten slabší levačkou trefil pouze brankáře hostů. Tatran si v posledních momentech první půle koledoval, těsné vedení nakonec do kabiny udržel.

Příchod Doláka rozhodl

Druhá půle začala tlakem domácích, kteří se tlačili za vyrovnáním. Tranovu pěknou střelu z přibližně 25 metrů vyrazil ještě A. Beneš na roh. Hned z něj se však prosadil na přední tyči Matějka a bylo srovnáno - 1:1. Rezerva povzbuzena brankou chtěla přidat další. Po výborném napadání Matějky s Tranem se dostal míč k Itnerovi, který mířil do prázdné branky, ale na čáře jeho tutovku vyrazil vracející se M. Kučera.

 

To už hosté poslali do hry špílmachra Doláka, který o sobě dal hned vědět. Nejprve přihrával před branku na J. Beneše, ale tomu míč odskočil. V 81. minutě ale tatranský kanonýr svou chybu napravil. Dolák přešel přes tři obránce, naservíroval míč před branku a J. Beneš zakončil do prázdné - 1:2. Domácí ale nesložili zbraně. Vyrovnat mohl Tran, který dalším svým dalekonosným projektilem trefil břevno! Míč se od brankové konstrukce odrazil k osamocenému Těšínskému, na kterého zívala prázdná branka, ale míč zakončil trestuhodně těsně vedle.

 

Místo zavidovského vyrovnání přišla marná snaha o další ohrožení branky, vrátka vzadu byla až moc otevřená a to Tatranu vonělo. Na polovině hřiště zůstal osamocený a stále ještě čerstvý Dolák, který po svém zhruba dvacetiminutovém pobytu na hřišti utekl a po kličce A. Krausovi stanovil konečný výsledek zápasu - 1:3. Nasazení tatranské opory se nakonec ukázalo jako rozdílové, stejně jako dobré zákroky A. Beneše, kteří byli bok po boku hráči svého týmu.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Za mě obrovská škoda, vůbec jsme nebyli horším týmem. Bohužel jsme opět, stejně jako na podzim, ztroskotali na neproměňování šancí. To je potřeba zlepšit. Na druhou stranu musím kluky pochválit, hráli jsme po zemi kombinačně, jen góly chyběly.

TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, útočník: V celém utkání jsme podle mě nebyli lepším týmem. Zavidov hrál velmi dobře a troufnu si říct, že si dokázal vytvořit více možností ke skórování, ale naštěstí nás dokázal podržet náš brankář. Rozhodlo prostřídání na straně domácích, ale hlavně příchod Doláka, který mi nejprve branku připravil a pak pojistil naše vítězství. Rozhodně jsme si nezasloužili vyhrát, ale i tak jsme rádi za tři body do tabulky.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - T. Itner [-] (70. J. Kraus [-] ) , E. Pšenička [-] , M. Horvát [-] , J. Jelínek [-] , D. Štiller [-] (58. M. Těšínský [-] ) , J. Koc [-] (82. R. Paul [-] ) , Q. Tran [-] , T. Diepold [-] , M. Zuda [-] , D. Matějka [-]

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - A. Zaspal [-] , M. Klymov [-] (67. D. Dolák [-] ) , M. Kokšál [-] , T. Nguyen [-] , Z. Špimr [-] , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 43. J. Koc , 72. J. Jelínek .
Hráči zápasu: Q. Tran - D. Dolák , A. Beneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - BLOKEŠ Ondřej, BENEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Postavení v tabulce mluví jasně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů