Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice porazily Novou Ves rozdílem třídy! Škopek dal hattrick, Pánek o gól méně


Branky


84. J. Fiala , 87. R. Kadečka - 13. P. Škopek , 22. M. Pánek , 38. P. Škopek , 41. P. Škopek , 53. M. Pánek , 82. L. Lanc
15

Na góly bohaté utkání přinesl duel domácí Nové Vsi s Libodřicemi. Zaujali především Škopek s Pánkem, první jmenovaný zapsal hattrick, zatímco jeho kolega o jeden gól méně. Jaké to bylo utkání?

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick

Od začátku bylo patrné, že domácí rozhodně nedisponují větším odhodláním než soupeř, ba naopak. Byly to právě hostující Libodřice, kdo se pevně ujal otěží zápasu a ofenzivní silou vybudoval dostatečný náskok. Třináct je pro mnohé nešťastné číslo, avšak pro hostujícího útočníka Škopka šlo o minutu, ve které otevřel skóre zápasu. Podařilo se nám spojit právě s Pavlem Škopkem, kterýžto poskytl komentář ke každému se svých gólů:

 

“Pánek zahrával rohový kop a na přední tyči jsem protečoval míč na zadní tyč.” 

 

 

O 9 minut později se skóre měnilo znovu. Tentokráte byl střelcem dvorní kanonýr Libodřic Milan Pánek. Do konce druhého poločasu ještě dvakrát udeřil Škopek a připsal si tak hattrick. Jak své dva góly popsal?

 

“Kovářík vhodil míč z vhazování do pokutového území. V PÚ vyhrál hlavičkový souboj Pánek a následně Šafránek. Míč propadl ke mě a já z otočky uklízel na přední tyč. Při posledním gólu vyhrál hlavičkový souboj Hovorka. Míč přihrál mně a já následně poslal do úniku Pánka. Ten zasekl míč udělal jednu klíčku soupeři a mě poslal do ulice mezi obránce. Ranou pod víko jsem uzavřel gólovou trilogii.”

 

 

Více branek v první půli nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 4:0 pro hosty.

 

 

Desetiminutovka

Druhá půle začala zostra. Hned v 53. minutě se podruhé v zápase trefil Pánek a schylovalo se k debaklu. Fotbal se pak však na dobrých dvacet minut vytratil. Náročný okresní divák musel čekat až do závěrečné desetiminutovky, ve které ale dostal gólové zákusky hned tři. Nejprve zaokrouhlil na 6:0 hostující Lanc, aby domácí fanoušky z letargického opojení dostali svými góly Fiala s Kadečkou. Zápas tak skončil 2:6 z pohledu domácí Nové Vsi.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Hrající trenér Adam Baško: Dneska mám opět problém s tím, co napsat. Ono celý zápas byl takový divný. Soupeř mi přišel od začátku odevzdaný. Nám stačilo hrát jen chvilku v prvním poločase a vytvořili jsme si pohodlný náskok, který jsme ještě pojistili po poločase. Bohužel za stavu 0:6 jsme už úplně přestali vše plnit a do konce zápasu to byl pouťový zápas. Tři body z venku jsou super ale já od nás chci víc. Mnohem víc! Tenhle zápas nám bohužel nic neukázal a jsem zvědavý, jak budeme vypadat až proti nám nastoupí soupeři s větší kvalitou s formou.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - J. Belza [-] , D. Starý [-] , M. Navara [-] , L. Vokřál [-] - J. Fiala [-] , P. Linart [-] (73. R. Kadečka [-] ) , M. Babický [-] (53. A. Pena [-] ) , J. Březina [-] , T. Cupák [-] (56. L. Fligr [-] ) - J. Vokřál [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] (69. L. Lanc [-] ) , M. Pánek [-] (60. P. Pěkný [-] ) , J. Kovařík [-] , L. Pohanka [-] , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] , P. Batelka [-] (60. O. Lazaryev [-] ) , V. Dittrich [-] , A. Baško [-] , F. Šafránek [-]

ŽK: 52. J. Fiala - 90. F. Šafránek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBELKA Kryštof (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra hostů

Libodřice nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů