0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 17:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé branky Macha a Ilka zajistily poslední tři body Heřmanovému Městci na letišti Chrasti


Branky


3. S. Mach , 25. D. Ilko
10

Chrast v této sezóně končí na čtvrtém místě se skóre 76:51 a sedmačtyřiceti body. Heřmanův Městec v této sezóně končí na jedenáctém místě se skóre 52:53 a jednatřiceti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Městce

První poločas byl velice vyrovnaný, přesto si domácí celek vypracoval mnohem více šancí než hostující tým, to nemění nic na tom, že do vedení šli hosté s méně šancemi. Už ve 3. minutě se prosadil zkušený Mach, jenž otevřel skóre zápasu. Netrvalo dlouho a ve 25. minutě se skvělou střelou prosadil Ilko. Zbytek prvního poločasu se víceméně dohrával. Do kabin šli hosté s dvoubrankovým náskokem.

 

 

Udržení dvoubrankového náskoku

Ve druhém poločase bylo znát vedení o dvě branky. Heřmanův Městec takticky zavřel obrannou část hriště a Chrast se marně dobývala. Za skvělou defenzivu hostů by se hodila odměna od trenéra. Domácí ale následně byli blízko dvěma gólům, ale míč skončil pokaždé na brankový konstrukci. Je potřeba zmínit skvěle chytajícího Jirků, který tým doslova několikrát podržel. Také se vysloužil být hráčem utkání. Městec si tak po devadesáti minutách odvezla poslední tři body v sezóně.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Určitě jsme nebyli horším týmem, ale nepodařilo se nám využít šance. Soupeř se poprvé trefil se štěstím a při druhém gólu předvedl krásný signál z rohového kopu. Druhý poločas se hrálo v podstatě na jednu branku, ale střelecky se nám v posledním zápase nevedlo.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník: Na zápas jsme jeli bez opor z A-týmu a věděli jsme, že nás čeká těžký zápas ale díky standartkám jsme dali dva góly. Závěrem, bych chtěl pogratulovat Chrasti, která se umístila na krásném 4. místě a do příštího roku hodně štěstí.



Sestavy


SK Chrast
J. Tatíček [-] - T. Nevole [-] (66. M. Šprongl [-] ) , J. Gregor [-] , T. Hansl [-] , V. Steklý [-] , J. Plosza [-] , J. Cimburek [-] , T. Chour [-] (60. T. Rázek [-] ) , Z. Linhart [-] , M. Drahoš [-] (77. D. Nevole [-] ) , D. Málek [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - L. Malínský [-] (69. M. Pleskot [-] ) , D. Ilko [-] (46. O. Hovorka [-] ) , V. Kápička [-] , S. Mach [-] , A. Malínský [-] , D. Kosina [-] , R. Kápička [-] (66. T. Celunda [-] ) , P. Krejčík [-] , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 7. R. Kápička , 16. S. Mach .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - FLORIÁN Vojtěch, HROMÁDKO Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chrast si na rozlučku připíše poslední vítězství, ale jednoduché to nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích