Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2024 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Losenický potvrdil střeleckou formu, gólově se prosadil i Stýblo s Klimentem, jenž výsledek poupravili


Branky


7

Nasavrky jsou na dvanáctém místě se skóre 42:62 a čtyřiadvaceti body. Příští utkání zavítají do Bítovan. Horní Bradlo je na posledním místě se skóre 19:132 a jedním bodem. Příští utkání přivítá Miřetice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nasavrky se dostaly do dvougólového manka

Předposlední kolo okresního přeboru nabídl souboj mezi celky ze spodku tabulky. Do utkání vešli lépe domácí, kteří se jako první dočkali úvodního gólu. Ten vstřelil nejlepší střelec Nasavrk Vilém Losenický. Krásně vrácený míč po standartní situaci, a to přímo na hlavu Losenického, který se následně nemýlil. Těsně před poločasem se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Opět v tom měl prsty Losenický, jenž po skvělé průnikové přihrávce nahrál Klimentovi do prázdné brány. Hlavní rozhodčí ukončil první poločas za stavu 2:0.

Znovu dokonané dvě branky

Druhá půle vypadala úplně stejně jako ta první. Domácí byli v utkání nadále lepším týmem, i když si hosté vypracovali pár zajímavých šancí, jenže ty proměněny nebyly. Proměněná šance byla na druhé straně u domácích. V 68. minutě se prosadil Stýblo, který po zahraném přímém kopu trefil hráče ve zdi, od kterého se míč nešťastně odrazil za záda hostujícího brankáře přímo do sítě, 3:0. Vypadalo to, že je po zápase, což také bylo. V 83. minutě upravil skóre druhým gólem v zápasu Losenický. Po chybě v defenzivě hostujícího týmu šel Losenický sám na brankáře, kterého jednoduše prostřelil.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Byli jsme favoritem v zápasu, což jsme také potvrdili výsledkem 4:0. Jednoznačná dominace nás dovedla k další výhře v sezóně, za kterou jsme nesmírně rádi. Horní Bradlo se snažilo se zápasem něco udělat, ale gólově se naštěstí neprosadili. Připisuji si další čisté konto.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání dvou celků ze spodní části tabulky pro nás výsledkově vypadá až moc krutě. Domácí sice v úvodu zápasu byli lepší, ale postupně se hra vyrovnala a své šance jsme také měli. Domácím gratuluji k vítězství.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] , T. Kliment [-] (66. V. Řezníček [-] ) , P. Záruba [-] (46. P. Vykoukal [-] ) , M. Pavlech [-] (46. D. Vondráček [-] ) , V. Losenický [-] , V. Stýblo [-] , P. Pecina [-] (79. T. Michek [-] ) , M. Doležal [-] , R. Pešek [-] , R. Michek [-]

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - J. Kroutil [-] , P. Vykoukal [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , J. Minarčík [-] , R. Kumpan [-] (36. P. Blažek [-] ) , M. Horčík [-] , J. Hájek [-] , L. Dalecký [-]

ŽK: 21. V. Losenický , 23. R. Michek - 52. M. Horčík .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: NOVOTNÝ Jan - CHOUR Milan, FLORIÁN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, i když jsou to týmy spodku tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích