0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólovému Elichovi stačil poločas k poražení Bradla, tečku za zápasem udělal Hutsuliak


Branky


6

Horní Bradlo je na posledním místě se skóre 19:128 a jedním bodem. Příští zápas zavítá do Nasavrk. Tuněchody jsou na desátém místě se skóre 47:58 a dvaatřiceti body. Příští utkání přivítají Bítovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Elichův poločas

Utkání posledního Horního Bradla a desátými Tuněchody nabídlo spoustu zajímavých momentů. Utkání začalo bojovně, jak na jedné, tak na druhé straně. Na domácím týmu bylo vidět, že chtějí urvat alespoň ten cenný bod. Hrozili z dlouhých nakopávaných balónů, které naše obrana společně s brankářem likvidovala. Už v 16. minutě se hosté ujali vedení. Skvělá individuální akce Pokorného, na jejímž konci stál Elich, který využil svou výšku a hlavičkou poslal míč do sítě, 0:1. Poté se hosté snažili své vedení navýšit, což se jim také podařilo! Ve 41. minutě se opět trefil Elich, který přebral míč a z otočky vyslal nechytatelnou ránu mezi tři tyče, 0:2. Tímto výsledkem skončila první půle zápasu.

 

 

 

 

Hutsuliakovo potvrzení

Druhý poločas pokračoval ve stejném ruchu. Nepostrádal spoustu zajímavých akcí ani soubojů. Domácí se i přes dvoubrankovou ztrátu snažili se zápasem něco udělat, jenže marně. Ani jeden pokus neskončil v síti hostujícího brankáře. Vítězství dokázali až v 86. minutě hosté potvrdit, a to díky dalšímu gólu Hutsuliaka. Klobouk dolů před domácím týmem za bojovnost a fanouškům, kteří dorazili v hojném počtu. Tuněchody si tak odváží z venku další tři body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: K utkání jsme se po velké snaze dostali v jedenácti lidech, sice to byl jeden člověk, který už dlouho fotbal nehraje, ale přišel. Hosté byli po fotbalové stránce na tom lépe a zaslouženě vyhráli. Utkání jsme odbojovali, ale je to málo. Hostům gratuluji.

SK Tuněchody
Michal Elich - Záložník: Zápas nebyl některak vyhrocený. Nepostrádal pěkné akce, které neměli chybu, ale také se na hřišti odehrálo dost soubojů. Jsem rád za dva vstřelené góly, kterými jsem pomohl týmu k vítězství. Také musím pochválit domácí tým, který se sešel v jedenácti a zápas se tak mohl v klidu odehrát.



Sestavy


Horní Bradlo
J. Tesař [-] - J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , J. Minarčík [-] , R. Kumpan [-] , P. Kolbaba [-] , M. Horčík [-] , J. Hájek [-] , L. Dalecký [-] , P. Vykoukal [-]

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - M. Elich [-] (46. V. Hutsuliak [-] ) , J. Pískač [-] (75. J. Faltejsek [-] ) , J. Prorok [-] , M. Šilhánek [-] (60. M. Kroutil [-] ) , P. Pokorný [-] , K. Horák [-] , O. Durilla [-] , J. Hudeček [-] (82. V. Hýl [-] ) , D. Radouš [-] (82. R. Bažant [-] ) , J. Bořil [-]

ŽK: 88. J. Semerád .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: NOVOTNÝ Miloslav - BRADSHAW Dominik, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra hostů

Tuněchody přejedou Bradlo vysokým debaklem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí by se radi sešli v 11 lidech ale stejně 2

Tip: remíza