3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

29.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav doma proti Českému Krumlovu nezaváhala


Branky


16

Fotbalisté Soběslavi potvrdili, že před vlastními fanoušky se jim daří. Česý Krumlov porazili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Krumlov nadále musí bojovat o jistotu setrvání ve čtvrté nejvyšší soutěži. Už teď je jisté, že Katovice se dobrovolně přihlásí příští sezonu pouze do A. třídy, ale i tak si chce Český Krumlov nejlépe vykopat záchranu vlastními výkony. První poločas nabídl vyornvnou podívanou s pár možnostmi na obou stranách. Gólové skóre se ale neměnilo. 

 

Jako klíčová se ukázala první brnaka zápasu, kterou vstřelil domácí Filip Vaněk. Domácí se po autovém vhazování dostali dopředu, kde vyhráli několik soubojů. A ten nejdůležitější zvládl ve vápně na výbornou právě Filip Vaněk, který přetlačil obránce, vyhnul se gólmanovi a následně snadno zakončil. Hosté museli posléze více otevřít hru, což byla voda na mlýn domácím fotbalistům. David Pravda oslovil svým centrem ve vápně Filipa Vaňka, jehož hlavička se snesla mimo dosah gólmana soupeře. V závěrtu ještě přidal další branku Boháč a domácí tak zvítězili 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Richard Florián: První poločas nenabídl žádný gól. Soupeř se podle našeho očekávání po ztrátě míče rychle vracel do obranného postavení a dobře zavíral prostory pro naši kombinaci. V útočné fázi se spoléhal na dlouhé nakopávané balóny směrem vpřed, kde se snažil velkým množství útočících hráčů přečíslovat naše obránce. To ale otevíralo velký prostor mezi jejich obrannou a útočnou řadou, což nám umožňovalo lépe získávat odražené míče ve středové prostoru a podnikat rychlé útočné výpady. Bohužel ve dvou nejvýraznějších šancích jsme nebyli úspěšní v koncovce. Do druhého poločasu jsme vstoupili s větší aktivitou a cílem roztrhat pohybem soupeřův obranný blok a zároveň udržet dobrou činnost naší defenzívy, která neumožňovala soupeři těžit z jeho specifické herní výstavby. Odměnou nám byl gól po rychlé kombinaci z pravého křídla, když Marek Coufal dokázal rychle a přesně naservírovat centr do vápna na Filipa Vaňka, který si poradil v souboji se soupeřovým stoperem a dokázal vstřelit zasloužený gól. Soupeř potom musel více otevřít svoji hru a naše útočná síla toho dokázala využít. Po milimetrově přesném centru Davida Pravdy dokázal přidat hlavou další gól Filip Vaněk. Pojistku našeho vítězství přidal ještě Honza Boháč, který se po rohovém kopu dobře zorientoval v závaru hráčů v soupeřově vápně a svou střelou zvýšil stav utkání na konečných 3:0!

FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: První část zápasu se nám celkem vydařila. Na obou stranách byly šance. Po pauze jsme také měli dvě slušné možnosti, ale neproměnili jsme je. Následně jsme hrozně lacino inkasovali. Potom jsme museli hrát už více dopředu, což vyhovovalo více domácím. Do šancí jsme se navíc už nedostali a Soběslav ještě dvakrát skórovala.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , J. Boháč [-] , M. Račák [-] , J. Pavlík [-] (70. D. Dumbrovský [-] ) - P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] (87. M. Hromada [-] ) , T. Hájek [-] (82. L. Macák [-] ) , O. Boucník [-] , V. Hoffmann [-] (46. D. Pravda [-] ) - M. Coufal [-] (70. J. Vítovec [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - O. Matuška [-] , J. Kordík [-] , O. Polanský [-] , T. Gelnar [-] (88. F. Lach [-] ) , D. Trmal [-] (46. R. Kolář [-] ) , R. Bauer [-] , M. Švec [-] , M. Matějček [-] (68. V. Kubát [-] ) , J. Matuška [-] (76. Š. Šindelář [-] ) , M. Trapl [-]

ŽK: 68. J. Boháč - 13. O. Polanský , 44. D. Trmal , 57. J. Matuška , 57. R. Bauer .
Počet diváků: 287. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - TUPÝ Petr, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Jiří Mareš
Tip experta: výhra domácích

Soběslav je rozjetá na jaře a Krumlov jí nepřibrzdí. Vidím to na výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jihočeské derby v této skupině skončí smírem.